Když nastane čas přemýšlet o stavbě rodinného domu

Rodinný dům VOJTA

Rodinný dům VOJTA

Plánujete založit rodinu? Cítíte se v dosavadním bytě poněkud stísněně? Pak nastal čas přemýšlet o rodinném domě. Projektový ateliér Thermo Plus bude vaším partnerem.

Jestliže jste své sny a věčné plánování budoucnosti převedli do reality a chcete si skutečně postavit dům, pak je třeba začít věnovat pozornost projektové přípravě. Tu není radno podceňovat, proto ji raději svěřte odborníkům.

V projektovém ateliéru Ing. Karla Peterky Thermo Plus si můžete vybrat z osvědčených typových rodinných domů.

Jak projektová příprava před samotnou stavbou probíhá?

Nejprve si sjednáte s projektantem bezplatnou konzultaci, na které se blíže seznámíte s vybraným typovým domem a kriticky posoudíte, jestli opravdu splňuje veškeré vaše požadavky. Odborník zváží vhodnost konkrétního typu pro vaši stavební parcelu, případně vám doporučí jiné varianty. Typové projekty jsou zpracovány podrobně, včetně jednotlivých profesí technických zařízení budov (vodovod, kanalizace, plynovod, ústřední vytápění, elektroinstalace).
 
Domy jsou standardně navrženy v tradiční zděné technologii. Na vaše přání však není problém typové projekty přepracovat do technologie dřevostavby. Stejně tak projektový ateliér THERMO PLUS dokáže vyhovět lidem, kteří chtějí stavbu s nízkou energetickou náročností. Klient si může zvolit energeticky úsporný dům (standardní projekt), ale také nízkoenergetický nebo pasivní dům.


Když chcete jít individuální cestou... 

Jestliže jste se předem rozhodli jít individuální cestou nebo si kvůli nestandardnímu terénu či orientaci stavebního pozemku z bohaté nabídky typových domů nevyberete, pak vám v projektovém ateliéru vypracují projekt šitý na míru
Reference a množství realizací po celé České republice dokládají profesionalitu ateliéru. O zkušenostech a odborné kvalifikaci také svědčí získaná ocenění. 
 

Dům roku 2015

Seznamte se s projektem rodinného domu VOJTA, který získal 1. místo v internetovém hlasování v anketě DŮM ROKU 2015 a také zvláštní ocenění TOP DŮM 2015 - Tradice českých stavenišť
 
Vojta je přízemní rodinný dům s využitým podkrovím se sedlovou střechou o sklonu 40°. Dům není podsklepen. Součástí domu může být přistavěné vstupní závětří s garáží zastřešené plochou střechou.
 
Přízemí 
  • prostorné vstupní zádveří,  
  • hala se schodištěm do podkroví, 
  • kuchyň + obývací pokoj, 
  • pracovna (pokoj pro hosty), 
  • místnost na domácí práce + sauna se sprchou,
  • WC a spíž,
  • z obývacího pokoje a místnosti na domácí práce je vstup na zahradu.

Podkroví

  • ložnice, 
  • dva pokoje, 
  • komora (šatna),
  • lázeň a WC.
Dům je možné umístit na rovinatém nebo mírně svažitém pozemku. Předpokládá se orientace hlavního hřebene domu ve směru jihovýchod – severozápad. Dům je vhodné orientovat na parcele tak, aby hřeben střechy byl kolmo na osu přístupové komunikace.
Prohlédněte si typové domy a reference na adrese: www.thermo-plus.cz.
19.06.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444