Kde hledat kvalitní design

Designový nábytek a doplňky od předních evropských výrobců najdete v showroomu ABITARE  Zdejší přehlídka interiérového vybavení vás zavede do světa špičkového designu. Vybírat můžete z široké nabídky nábytku, svítidel, bytových textilií, tapet a interiérových doplňků značek – De Sede, Sahco, Busnelli, Fiam Italia, Reflex Angelo, Annibale Colombo, Cattelan Italia, Axo Light, Designers Guild, Wall & Deco, XO design, Cacharel, Baobab, Casamance, MBM, Zanaboni, Tauleto aj.

Představme si krátce alespoň některé ze značek, které atraktivní nabídka showroomu nacházejícího se v blízkosti Nového Smíchova, nabízí.

DE SEDE
Čalouněný sedací nábytek firmy DE SEDE, pravidelného vystavovatele veletrhů v Kolíně a Miláně, uspokojí ty nejnáročnější zákazníky nejen prvotřídní kvalitou řemesla. Všechna křesla i pohovky tohoto švýcarského výrobce mají svoji individualitu, významný a nezaměnitelný charakter a tyto atributy je přibližují uměleckým dílům.

REFLEX ANGELO
Specialista  na unikátní produkty ručně vyrobené z muránského skla, ale také z mramoru, tepaného železa a dřeva. Tato značka se pyšní spoluprací se světoznámými designéry jako jsou např. Pininfarina, Sacha Lakik, Maurice Barilone, Andreé Putmann, Arnoldo Gamba a Leila Guerra. Pro nábytek této značky jsou typické ušlechtilé materiály, precizní vzhled, elegance a výjimečnost.

 

CATTELAN ITALIA
Firma založená v roce 1979 Giorgiem a Silvií Cattelan si za řadu let působení na světovém trhu vybudovala výsadní postavení. Designéři Gastone Rinaldi, Giorgio Cattelan a další kladou důraz na jednoduchost a funkčnost, produkce této značky vyniká nápaditostí a smyslem pro detail, který najdete  v dokonalém zpracování celé škály materiálů jako jsou kůže, chrom, sklo, kámen, dřevo, plast.

SWAROVSKI
Moderní svítidla s hvězdicovými krystaly Swarovski, kombinují krásu a funkčnost. Světla v rámci inovačních technologií využívají optických vláken a led diod a vytvářejí rozlehlé hvězdné nebo zářivé krystalové panely. Kreativně řešená svítidla podtrhují efektní, rafinovanou atmosféru a jsou vhodná pro privátní i veřejný interiér.

TAULETO
Vonné svíčky, interiérové difuzéry, vonné květiny a další doplňky s jemnou parfemací, jejíchž základem je vůně brazilského pomeranče, hroznů, sicilské mandarinky, růže, květu magnolie, fialky, lékořice a cedrového dřeva jsou ideálním doplňkem do každého interiéru. Tauleto nabízí rovněž jedinečnou kosmetiku vyrobenou z červeného hroznového vína odrůdy Tauleto Sangiovese. Červené víno je známé svými antioxidačními účinky a firma Tauleto vytvořila kolekci tělové i pleťové kosmetiky právě ze zrníček plodů révy, která je pěstovaná speciálně pro tyto účely.
BAOBAB
Kolekce ručně litých svíček v originálních skleněných vázách v široké škále odstínů  je inspirována barvami a vůněmi afrického kontinentu.  Na výběr máte z 40 různých jemných vůní vyrobených výhradně z přírodních esencí. Svíčka Maxi Max, která je ikonou společnosti Baobab je vysoká 40 cm a provoní váš domov na dobu téměř 1000 hodin, není jen svíčka, ale i nádherný interiérový doplňek.

WALL & DECO
Originální tapety Wall & Deco využívají jedinečné technologie umožňující dokonalou reprodukci fotografií a grafiky na neobvykle velký formát. Výsledkem je, že jediný vzor na celém povrchu stěny může proměnit prostor v elegantní a komplexní unikát. Tapety jsou vyrobeny v USA. Všechny vzory jsou vytištěny na speciální vinyl, samozřejmostí jsou zpomalovače hoření a snadná omyvatelnos, které zajišťují nejvyšší úroveň odolnosti. Značka Wall & Deco nabízí jedinečnou službu navrhování a tisku "Print on Demand", určenou pro klienty a architekty, kteří mají zájemnechat si vytvořit „tapetu na míru“.
VG NEW TREND
New Trend nabízí ve své fascinující kolekci doplňků vázy, umělé květiny, interiérové objekty a doplňky z kamene, keramiky, hedvábí, dřeva i skla. Designéři nalézají inspiraci v osobitých východních kulturách, které jim poskytují nepřeberné množství podnětů.

V současné době ABITARE připravilo zajímavé tipy na vánoční dárky za skvělé ceny. Stanete-li  se členy DESIGN CLUBu Abitare, budete mít příležitost užívat řadu výhod, které toto členství nabízí. Nyní např. je pro členy Design Clubu Abitare připravena 20-30% sleva na vybrané interiérové doplňky od značek Baobab, Tauleto, Decor Walther, Dr.Vranjes, Bugatti, Ibena a další.

Více informací na www.abitare.cz.
29.11.2011 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • PETROŠ INTERIÉR

    Navrhujeme dekorace interiérů, bytů, hotelů a restaurací po celé ČR. Montáže a aranžování dekorací, záclony, garnýže, rolety, potahové látky, žaluzie. Šijeme na zakázku. Provádíme velkoobchod a maloobchod garnýží a záclon.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444