Katalog Stavebnin DEK vám zaručí správné stavební postupy i volbu vhodného materiálu

V březnu vydaný katalog Stavebnin DEK 2016 se u stavebníků setkal s takovým zájmem, že si už po třech měsících vyžádal dotisk. V čem se tolik odlišuje od jiných katalogů?

Tato unikátní publikace provází stavbou od základové desky až po zahradní stavby. Na 720 stranách nabízí více než 130 názorných ověřených konstrukčních řešení ve 3D. Ke každé konstrukci jsou uvedeny kvalitní prověřené produkty, případně jejich možné varianty, nechybí ani orientační cena a hmotnost skladby na m2. Příjemným bonusem jsou rady a tipy připravené technickými poradci, soudními znalci a energetickými auditory, které pomohou se správným pracovním postupem a upozorní na činnosti, při kterých se nejčastěji chybuje. Díky přímému napojení konstrukcí na chytré kalkulátory DEKSMART na e-shopu www.dek.cz lze snadno získat rozpis potřebného materiálu včetně aktuálních cen a informací o jeho dostupnosti. Na e-shopu je možné zboží poptat nebo přímo objednat.

Katalog Stavebnin DEK jako manuál na stavbách

Podle informací, které mají Stavebniny DEK k dispozici od samotných stavebníků, se stal Katalog Stavebnin DEK vítanou pomůckou nejen při plánování staveb, ale dokonce i na stavbách samotných. Díky opravdu preciznímu zpracování, při kterém je pamatováno na vše včetně strojů a nářadí potřebných na stavbách, se katalog už ve druhém roce své existence stal jednou z nejoblíbenějších publikací mezi stavebníky, a to nezávisle na velikosti jejich projektu. S katalogem pracují firmy, živnostníci i ti, kteří se pustili do stavění svépomocí.

Přesné dodržování doporučených postupů a materiálů zaručuje, že se na novostavbě nezačnou po pár letech objevovat vady, které by si mohly vyžádat další náklady na opravu. I to je důvod, proč se vyplatí mít k dispozici Katalog Stavebnin DEK.

V katalogu vyberete, on-line zapůjčíte

U každé konstrukce jsou v katalogu Stavebnin DEK uváděny tipy na vhodné stroje či nářadí. Od června je nově možné služby Půjčovny strojů a nářadí využívat i on-line, komfort nákupu ve Stavebninách DEK se tak opět zvýšil a nyní lze on-line nejen objednat a zakoupit zboží, ale také rovnou zapůjčit stroje a nářadí.

Pro katalog na jednu z 60 poboček v ČR

Katalog Stavebnin DEK je ZDARMA k dispozici na všech pobočkách Stavebnin DEK, kterých je od června, po otevření Stavebnin DEK Mladá Boleslav, v České republice už rovných 60. Katalog lze také volně stáhnout na stránkách www.dek.cz.
01.07.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444