Katalog DŮM A PROJEKT - rodinné domy Archipelag 2008

Pod názvem DŮM A PROJEKT vychází již počtvrté nejrozsáhlejší publikace typových projektů rodinných domů. Špičkoví projektanti a architekti mezinárodní Projekční kanceláře Archipelag připravili atraktivní škálu rodinných domů. Předností jejich projektů je funkčnost, osobitost, originalita a zároveň jednoduchost. Spojení těchto prvků se mísí jak v tradičních rodinných domech, tak v novátorských řešeních.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Čtvrté vydání obsahuje 425 typových projektů rodinných domů. Projekty jsou jako již tradičně uspořádány ve třech přehledných kategoriích - rodinné domy pro nenáročné, tradiční domy a domy pro odvážné. V každé z nich najdete celou řadu novinek, např. Lída a Jáchym pro nenáročné, Ulrika či Žofinka v tradičních projektech, Matěj nebo Tomáš pro odvážné. Jedná se jen o nepatrný výčet. Při jejich tvorbě byly využity představy a požadavky, které kancelář získala od zájemců o stavbu rodinného domu prostřednictvím anket. Můžete se tedy těšit na zbrusu novou řadu rodinných domů.

Tvůrci z kanceláře Archipelag své projekty neustále obohacují nejenom po stránce vzhledové, ale také po stránce stavební. Hledají nová řešení, přizpůsobují projekty domů nejnovějším trendům ve stavebních materiálech, doplňují dokumentace o celou řadu detailů a podrobností. Materiály použité v našich projektových dokumentacích plně odpovídají všem normám a požadavkům. Výrobci těchto materiálů jsou známí špičkovou kvalitou i cenovou dostupností svých výrobků. V publikaci DŮM A PROJEKT mají zájemci příležitost se s nimi seznámit a získat tak řadu cenných rad a zajímavých informací.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Multimediální CD-rom ZDARMA

Nový CD-rom, který získáte s publikací DŮM A PROJEKT, obsahuje téměř 300 typových projektů rodinných domů. Díky této multimediální prezentaci si lze udělat dokonalou představu o nejoblíbenějších rodinných domech z dílny kanceláře Archipelag. Stanete se aspoň na okamžik architekty a zvolíte si barvu střechy, fasády, komínů, oken, dveří, soklu, oplechování a dřevěného obložení. Zařídíte si interiér a nakonec si vlastní projekt vytisknete. Prezentace je doplněna o další zajímavé informace a kontakty.


Jak lze novou publikaci DŮM A PROJEKT získat?

- zakoupením na stáncích PNS v rámci celé České republiky a Slovenska - od 26. ledna 2008. Seznam prodejních míst najdete zde.

 

- objednávkou na dobírku. Cena publikace 199,- Kč + doběrečné 47,- Kč + BONUS = poštovné pro Českou republiku ZDARMA (pro Slovensko se cena poštovného a doběrečného řídí aktuálním ceníkem České pošty, s. p.)". Objednávku najdete zde.

06.02.2008 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444