Karma přináší další tipy na vestavné kuchyňské spotřebiče

Společnost Karma Český Brod společně s tchyní, která je hlavní postavou vánoční kampaně společnosti, přináší další tipy na vestavné kuchyňské spotřebiče, které mohou sloužit například jako vánoční dárek pro celou rodinu.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Vestavná trouba Karma KT 710 DX
Vestavná horkovzdušná multifunkční kuchyňská trouba poskytuje 9 různých možností pečení, kterých je dosaženo kombinací různých ohřívacích těles, horkovzdušného ventilátoru a grilu. Tyto komponenty mohou být používány v různých kombinacích. Moderní design v nerezovém provedení umocňuje vícebarevný digitální displej a ergonomická tlačítka umožňující digitální programování trouby. Spotřebič o šíři 60 cm nabízí možnost využití širších plechů (45 cm) a zvýšený objem 60 l.

 

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Odsavač Karma KCO – 6G
Dekorativní komínový odsavač par je vyroben z nerezového materiálu a obloukově tvarovaného skla. Teleskopicky výsuvný komín lze výškově přizpůsobit prostředí každé kuchyně.  Součástí je halogenové osvětlení 2 x 40 W a odstupňovaná regulace. Použitím  uhlíkového filtru dochází k odstraňování nežádoucích pachů tam, kde nelze vzduch z odsavače odvést ven. Tukový filtr je sériově zabudován a zadržuje tukové částečky z výparů vaření. Výkon odsavače 500 m3/hod je dostatečný pro instalaci i do větších kuchyní.
24.11.2005

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • PETROŠ INTERIÉR

    Navrhujeme dekorace interiérů, bytů, hotelů a restaurací po celé ČR. Montáže a aranžování dekorací, záclony, garnýže, rolety, potahové látky, žaluzie. Šijeme na zakázku. Provádíme velkoobchod a maloobchod garnýží a záclon.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444