Kam si jít koupit zahradní gril?

Soutěž o 3 poukazy na nákup

Firma Vladeko se specializuje na zahradní program, který spočívá ve výrobě a prodeji dřevěných pergol, dekorativních mříží, zahradního nábytku a dalších produktů. Vedle toho je však Vladeko také certifikovaným prodejcem výrobků společnosti Weber, předního hráče na světovém trhu se zahradními grily.

Weber World  v OC Harfa Praha

V současnosti jsou zákazníkům k dispozici dvě prodejní místa, kde si můžou vybírat z nepřeberného množství špičkových zahradních grilů a bohatého doplňkového sortimentu, kterým svůj gril povýší o několik úrovní výš. Jedním ze dvou míst, kde si můžete zakoupit gril Weber, je certifikovaná značková prodejna grilů Weber situovaná do prostorů pražského obchodního centra Galerie Harfa. Výhodou prodejny na Harfě je snadná dostupnost a navzdory skromnějším prostorům i široký výběr zboží, který téměř 100% odpovídá sortimentu nabízenému společností Weber.

bydlinek

Soutěž s firmou VLADEKO


Třem šťastlivcům, kteří správně zodpoví otázku, zašleme výherní poukaz na nákup zboží VLADEKO v hodnotě 1 000 Kč.

Weber World Tachlovice

Alternativou pražské prodejny v Galerii Harfa může být unikátní kamenná prodejna se sídlem v Tachlovicích. Ve výstavním areálu s velkým skleníkem a prostornou zahradou s okrasnými jezírky si můžete prohlédnout vybrané kusy z pestré nabídky grilů a seznámit se tak s jejich základními funkcemi.

K dispozici jsou také odborně proškolení techničtí poradci, kteří pomůžou s výběrem optimálního grilu a poskytnou kompletní informační servis o vybraném produktu.

Se zbožím se můžete seznámit i prostřednictvím speciálního kanálu grilykrby.cz na youtube.com, kde zhlédnete instruktážní videa s detailní charakteristikou k většině nabízeným produktům.

Jeden gril vydá za celou kuchyni

Kromě grilů všech známých typů se můžete vybavit také doplňkovým příslušenstvím, s jehož pomocí proměníte svůj gril v regulérní kuchyni, kde uvaříte prakticky všechny myslitelná jídla. Populárním doplňkem ke grilům Weber bývá speciální kámen, na kterém lze snadno připravit i jeden z nejvýznamnějších vývozních artiklů italské gastronomie - pizzu. Na výběr jsou však i další zajímavé doplňky, pomocí nichž můžete na grilu připravovat například sladké moučníky, grilovat celá zvířata nebo udit maso a jiné potraviny.

Možnosti jsou široké. Vždy tu na vás bude čekat proškolený personál, který vám v případě potřeby ochotně podá kompletní informační servis o daném výrobku.

bydlinek

Soutěž s firmou VLADEKO o 3 poukazy na nákup


Zodpovězte následující otázku a vyhrajte poukaz na nákup zboží od společnosti VLADEKO v hodnotě 1 000 Kč. Soutěž trvá do 27. září 2015. Soutěž byla ukončena. 

Výherci: Jaroslav Bělák, Lucie Holotíková, Marie Zavadilová
26.08.2015 | PR
  • Vladeko spol. s.r.o.

    Vyrábíme zahradní nábytek, zahradní domky, chaty, ale i zastřešené zahradní pergoly, dřevěné masivní a dětská hřiště – veškeré výrobky ze dřeva pro dům i zahradu. Provádíme i montáže všech našich výrobků.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444