Kam s ním?

Řešením je "self storage"

Často se na naši redakci obracíte s různými dotazy. V poslední době se řada čtenářů zajímala, co si počít např. pokud renovují byt a nemohou dohlížet na řemeslníky, zkrátka, jak nejlépe zabezpečit  svůj movitý majetek před poškozením či ztrátou. Časté jsou také dotazy, co s věcmi, když je zrovna nepotřebujete, ale nechcete se jich natrvalo zbavit.

Nabízíme dnes jedno rychlé, spolehlivé a snadno dostupné řešení, které mohou využít zejména pražští čtenáři. Společnost CITY SELF – STORAGE poskytuje krátkodobý a dlouhodobý pronájem prostor ke skladování osobních a obchodních věcí. Self-Storage znamená doslova „uskladni si sám“. Každý zákazník může mít k dispozici čistou, uzavřenou, samostatně uzamykatelnou místnost - kóji. Zákazníci mají do areálu naprosto neomezený přístup - 24 hodin denně. Až k úložným kójím lze dojet vozem. Všechny prostory jsou přitom bezpečně střeženy elektronickým alarmem a kamerovým systémem.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Skladovací prostory společnosti najdete v Holešovicích na ulici Argentinská 516/40 a na Pankráci v ulici Na Křivně 1/1371. „Objekt na Pankráci využívají zvláště obyvatelé Jižního města“, sdělila nám paní Ing. Kamila Jarková,  marketingová koordinátorka této společnosti. „Naši zákazníci tak často řeší problém nedostatku úložného prostoru a proto tuto službu využívá stále více lidí. Odkládají si do svých místností sezónní věci – zimní či letní oblečení, vánoční dekorace, zahradní nábytek, sportovní vybavení atd.
Do nabídky patří také například pronájem trezorů různých velikostí na uskladnění cenných věcí – starožitného nábytku nebo obrazů. Tuto službu využívají zákazníci zejména v případě dovolené nebo dlouhodobé cesty do zahraničí. Mohou tak bezstarostně byt opustit a v případě delších cest dokonce pronajmout.
Kromě úložných kójí nabízí CITY SELF – STORAGE  také prodej balících a skladovacích potřeb a její zákazníci mají možnost zapůjčit si dodávku.
07.04.2005 | jik
  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444