K&V Elektro zve na veletrh For Arch: Přijďte si pro slevu

Stánek na For Arch

Stánek na For Arch

Zavítejte na veletržní stánek společnosti K&V Elektro, specializovaného prodejce elektroinstalačního materiálu. Právě v těchto dnech se můžete setkat s prodejci, seznámit se se zajímavými nabídkami a získat slevy.

Elektro od A do Z

Pro veškeré elektro od baterky až po zásuvku zavítejte do velkoskladu v Praze Štěrboholech nebo do některé z 14 poboček společnosti K&V ELEKTRO. Bohatý sortiment elektroinstalačního materiálu uspokojí všechny profesionální elektrikáře i kutily.

Prodejny K&V ELEKTRO jsou vhodné pro ty, kteří staví nebo rekonstruují dům či byt. Veškeré potřebné elektro nakoupí na jednom místě a ještě ten den odvezou. Sklady jsou zásobeny až 30 000 položkami.

V klidu a jedním klikem

Chcete si svůj nákup pořádně promyslet? Nakupujte v klidu a z pohodlí svého domova. Navštivte e-shop e1.cz. Pro pořízení svítidel, kabelů, zkoušečky nebo třeba rozvaděče nyní stačí kliknout na adresu www.e1.cz a vybrat si požadovanou položku. Celý e-shop je přizpůsoben chytrým telefonům a tabletům, takže produkt si můžete objednat skutečně odkudkoliv.

Intuitivní ovládání a uživatelsky přívětivé rozhraní usnadní orientaci a vy svůj produkt naleznete rychle a bez obtíží. 

Přijďte si pro radu i pro slevu

Potřebujete vybrat vhodné osvětlení nebo zabezpečovací techniku? Nevyznáte se v široké nabídce vypínačů, zásuvek a pojistek? Využijte profesionálního poradenství týmu odborných technických pracovníků, který je zákazníkům k dispozici. S elektro specialisty se také můžete osobně setkat na stánku na veletrhu For Arch. Zavítejte do Prahy ve dnech od 20. do 24. září a přijďte na konzultaci. Jako bonus si odnesete 10% slevu na nákup na e-shopu e1.cz
 
K&V Elektro na veletrhu For Arch
  • Stánek K&V Elektro bude v hale 4, stánek 4A17
  • Termín: 20. - 24. 9 .2016
  • Hlavní partneři: dodavatelé Bachmann a Legrand
20.09.2016 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444