Jen dobře zavlažovaná zahrada je zdravá

Nejprodávanějším a nejpraktičtějším systémem pro zavlažování zahrady je originální systém GARDENA
I přes poměrně příznivé podnebí pro zahradu je v České republice stále větší zájem o kvalitnější zavlažovací systémy. Největším výrobcem zavlažovacích systémů na světě je německá společnost GARDENA, která zhruba polovinu své produkce vyrábí v České republice.

Originální systém GARDENA je univerzální sadou přípojek, spojek, rychlospojek, postřikovačů a dalších nástavců na zahradní hadice. V rámci sady systému je nabízeno několik desítek komponentů, které je možné velmi rychle a snadno spojovat.

Originální systém GARDENA je určen pro 1/2 (13 mm) až 3/4 (19 mm) coulové hadice, je k dispozici ve třech velikostech a lze jej nainstalovat na všechny běžné vodovodní kohoutky. Jednotlivé komponenty jsou vyrobeny z mimořádně odolných plastů a díky jejich výrobě v České republice jsou veškeré náhradní díly lehce dostupné. Především díky ucelené nabídce všech potřebných komponentů a kompatibilitě systému se všemi zavlažovacími a mycími prvky GARDENA pomůže zahrádkářům ušetřit čas. GARDENA Original systém má také velmi atraktivní a ergonomický design.
"Systém z nejkvalitnějších plastových materiálů byl vyvinut již v roce 1968 a právě touto tehdy převratnou technickou novinkou se společnost GARDENA stala inovátorem a lídrem ve svém oboru," říká jednatel společnosti GARDENA Franz Leitner a dodává: "Kromě velmi dlouhé životnosti (GARDENA dává na tuto řadu výrobků 2 letou záruku) je systém vyhledáván zejména kvůli své absolutní těsnosti".

GARDENA zahrádkářům nabízí kromě Original GARDENA Systému a základních produktů zavlažovací řady téměř kompletní sortiment péče o závlahu zahrady, např. Micro - Drip - Systém pro cílené a úsporné zavlažování, Sprinkler - Systém pro výsuvné zavlažování, sprchy, rybníčky a různé druhy postřikovačů. Aktuální novinkou GARDENY je solární energií řízený computer Profi - Solar. Pokud trávíte více času mimo zahradu, pak je zavlažování zahrady snadnější se zavlažovacími hodinami a zavlažovacími automaty GARDENA. Zahrádkář si může vybrat kdy a jak dlouho si přeje zavlažovat zahradu a vodní hodiny nebo vodní automat se postará o zbytek.
Společnost GARDENA je dlouhodobě celosvětovou jedničkou v oblasti péče o zahradu a zahradnických potřeb. Za10 let působení na českém trhu získala společnost GARDENA již mnoho spokojených zákazníků. GARDENA v České republice zaměstnává v současné době celkem 1138 pracovníků. Kromě obchodního zastoupení v Brně vlastní společnost 4 výrobní závody ve Vrbně pod Pradědem, České Lípě, Třinci a v Bruntále. Tyto výrobní závody jsou plnoprávnými členy Holdingu a vyrábí se v nich součásti produktového portfolia prakticky pro celý svět.
16.06.2003 | Tisková zpráva

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444