Jemné, teplé, suché a dokonale čisté...

Termoregulační prostěradlo Delis Deluxe

Během jedné noci vypotí lidské tělo až 1 litr tělních tekutin, které jsou vylučovány kožními póry. V průběhu spánku také kůže ztratí až 1 milion kožních šupinek. Lehací plocha lůžka a matrace bez účinné ochrany se tak stávají ideálním prostředím pro život bakterií a roztočů. Tomu můžeme zabránit používáním prostěradla Delis Deluxe.

Prostěradlo Delis Deluxe je jediné řešení, jak udržet matraci tak čistou, jako v první den. Své mimořádné vlastnosti získává díky materiálům, ze kterých je vyrobeno.

Jedná se především o přírodní vlákno Tencel®. Tento materiál je jemný jako hedvábí, pevný jako polyester, příjemně teplý jako bavlna, ale nedostižný ve schopnosti absorbovat vlhkost vylučovanou během spánku, kterou potom uvolňuje do vzduchu. Tímto způsobem zajišťuje zachování vhodné tělesné teploty spícího člověka. Další součástí unikátního prostěradla je nepropustná inteligentní vrstva, která je nejnovější variantou svého druhu. Je tvořena laminovaným systémem Perlam® a unikátně tenkou polyuretanovou membránou.

Spojení těchto materiálů do jediného prostěradla představuje účinnou ochranu proti množení bakterií a roztočů, kteří jsou hlavními původci onemocnění jako je astma, různé druhy ekzémů a rinitida (zánět nosní sliznice). Používáním prostěradla Delis Deluxe se zvýší životnost kvalitních matrací, které jsou samy o sobě odolné proti mechanickému opotřebení, ale množící se bakterie mohou čas, po který je vhodné je používat, nepříjemně zkrátit.

Údržba prostěradel Delis Deluxe je velmi jednoduchá: Prát je lze v pračce při vysokých teplotách (do 90° C), suší se při teplotě max. 70° C a nežehlí se.

Prodejce na tento unikátní výrobek poskytuje záruční lhůtu v délce 10 let.

Více informací naleznete na www.ahorn.cz
26.10.2009 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444