Je čas vyměnit matraci

Dobré ráno miláčku. Dnes se mi výborně spalo… Takovou větu bychom chtěli slyšet v českých ložnicích častěji. I když vliv na kvalitní spánek má více faktorů, tím nejdůležitějším je výměna proležené matrace.

Zaměřeno na partnerské matrace

Nediskriminujeme, musíme myslet na muže i ženy. Tvrdí se, že ráno dělá den. Tak pojďme zjistit, jestli můžeme něco udělat i pro ten váš.

Boříte se do postele? Bolí vás ráno krční nebo bederní páteř? Je vaše matrace ráno propocená? Poznáte rozdíl mezi vaší a partnerovou matrací, takže nemůžete spát uprostřed? Ano? Možná pro vás budeme mít řešení. 

Dokonalá matrace pro oba

Společný spánek muže a ženy má své opodstatnění, ať už jde o zamilovanost nebo jen příjemný pocit bezpečí a sounáležitosti. Problémem může být naše rozdílná anatomie, návyky i zdravotní stav.

Ideálním řešením jsou partnerské matrace. Disponují dvojí tvrdostí - jedna část je tvrdší, druhá měkčí. Muži jsou statnější a těžší, proto vyžadují pevnou oporu těla a tedy tvrdší stranu . Naproti tomu ženy, postavou drobnější a lehčí, volí měkkou stranu matrace.

Nyní máte jedinečnou možnost ušetřit. Na e-shopu i-matrace.cz jsou nabízeny partnerské matrace v akci 1+1 matrace zdarma.



Nejste o takovéto změně přesvědčeni? Jednoduše si novou matraci vyzkoušejte. Během 30 dnů se sami rozhodnete v pohodlí domova, jestli vám matrace vyhovuje, či ne.
Matrace obsahují anatomické zóny, které se přizpůsobí postavě. Ženy potřebují více pohodlí v oblasti boků, muži zase v oblasti břicha. Proto je v této části matrace poddajnější a snadněji se přizpůsobí vašemu tělu. 
 

 

Opora pro záda 

Životnost a kvalita matrace je ovlivněna výběrem vhodného roštu. Rošt slouží hlavně ke zvýšení odolnosti a pružnosti matrace. I díky tomu můžete vytěžit ze stávající či nové matrace maximum. 
Také zde ušetříte díky akci 1+1 rošt zdarma.

 

Krytí je důležité  

Pokud chcete levně a efektivně zvýšit kvalitu spánku, je zde snadné řešení. Matracový chránič má především ochrannou funkci. Ale může také zvýšit hřejivost a měkkost matrace, dokonce způsobit tzv. omlazení matrace. 
 

 

Nejlépe je pod peřinou 

Součástí klidného a spokojeného spánku je i kvalitní polštář a přikrývka. Na e-shopu www.i-matrace.cz si vyberou alergici i lidé se studenýma nohama nebo trpící bolestmi krční páteře. Vybrat si můžete rozměry, typy výplně a potah. V nabídce jsou polštáře a přikrývky klasické, Aloe Vera či anatomické z paměťové pěny a latexu pro ty nejnáročnější.
14.09.2016 | PR
  • I-matrace.cz

    Prodejem nábytku se zabýváme již od roku 1991. S prodejem matrací máme více než 20leté zkušenosti a zastupujeme všechny přední české výrobce. Svým rozsahem patří www.i-matrace.cz mezi jedny z největších internetových prodejců matrací v tuzemsku.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444