Je čas naštípat dřevo a sklidit úrodu. Využijte praktické regály

Podzim je pro mnohé z nás ve znamení úklidových prací na zahradě a kolem domu. Je potřeba nasekat dřevo na zimu, sklidit jablka a hrušky a vhodně je uskladnit. Specialista na zahradní techniku a vybavení přichází s praktickými regály, které leccos usnadní.

Společnost Limes Litomyšl s.r.o. představila regály, které ušetří prostor ve sklepě nebo třeba pod pergolou a vám poskytnou komfortní přístup k uskladněnému ovoci nebo dřevu. 
 

Regál na přepravky - přehledné uskladnění ovoce a zeleniny

Ovoce máte sklizeno a chystáte se jej uskladnit. Bedýnky se vám pletou jedna přes druhou, máte je na sobě, vedle sebe, zkrátka všude, kam se podíváte, a další se do sklepa už nevejdou. Lze to udělat jednodušeji a lépe?

Ano, stačí si pořídit regál na přepravky, který pojme až dvanáct přepravek. Díky snadnému přístupu vzduchu vydrží ovoce déle čerstvé a i vy si jeho kvalitu můžete kdykoliv důkladně zkontrolovat. Další výhodou regálu je jeho konstrukce, která umožňuje snadné skladování. Když regál nebudete pořebovat, můžete ho díky křídlovým maticím složit a uklidit, aby vám mimo sezónu nepřekážel. 

Stojany na palivové dřevo SPD - dobře vysušené a uskladněné dřevo

Stojany na dřevo slouží k přehlednému uložení štípaného dřeva. Protože jsou stojany otevřené, dřevo je ideálně a rychle vysoušeno. Stačí je umístit na slunné místo nejlépe na návětrnou stranu domu. Stojany jsou nabízeny v několika rozměrech, a to jak do délky, tak i výšky a hloubky. Není tedy těžké si vybrat právě takový, který bude přesně vyhovovat vašim dispozičním možnostem.

Regál na ovoce i stojany na palivové dřevo jsou vyráběny s důrazem na vysokou kvalitu, pevnou a stabilní konstrukci, a přitom aby byly snadno sestavitelné a funkční. Z tohoto důvodu jsou vyrobeny z žárově pozinkovaných ocelových profilů, které zabezpečí dlouhou životnost i dostatečnou pevnost.

Více informací naleznete na stránkách výrobce www.limes.cz nebo kontaktujte specialisty na uvedených telefonních číslech.
03.11.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444