Je čas na nákup nového povlečení

Ložnice je místem odpočinku, místem, kde bychom se měli cítit dobře. S pohodlnou postelí a matrací jde ruku v ruce i kvalita ložního prádla. Zvolte si materiál, který pro vás bude nejpříjemnější, a kupte si nové povlečení za aktuální výprodejové ceny.

Někdo nedá dopustit na saténové povlečení, jinému se zdá naopak velice chladivé, a tak spí v teplém, flanelovém. Jeden upřednostňuje krep kvůli jeho snadné údržbě, druhý s láskou vzpomíná na damaškové, ve kterém spával u babičky. Každý jsme jiný. Jaký materiál ložního prádla si vyberete vy?

Bavlna

Povlečení se stoprocentní bavlny je základ a nejspíš ho vlastní každá domácnost. Oblibu si stále získává díky jeho vlastnostem. Zaručuje stálost barev i rozměrů a tělu poskytuje příjemný pocit na dotyk. Někteří u bavlny zejména ocení její schopnost absorbovat pot.
 

Krep

Krepovému povlečení se často také říká povlečení mačkané, jelikož je pro něj charakteristická střídavě hladká a zvrásněná část v pravidelných pruzích. Proč si krep získává stále více fanoušků? Protože se nemusí po vyprání žehlit a ani během jeho každodenního užívání se nepomačká. Je lehké, vzdušné a nesmíme opomenout ani jeho nestandardní vzhled typický svou prostorovostí.

Flanel

Bývá vám v noci často zima? Trpíte na studené nohy a rádi byste se zachumlali do teplé přikrývky? Pak zvolte flanelové povlečení. Je vyrobeno ze 100% bavlny, která úpravami získá vlasový efekt. Právě v jemných chloupcích na vláknech spočívá hřejivost materiálu. Flanel si oblíbíte také pro jeho měkkost a pohodlí.

Satén

Saténové povlečení je výjimečné a vaší ložnici rázem dodá na luxusu. Zamilovali jsme si ho pro jeho vzhled, decentní lesk a specifickou hebkost. V horkých letních nocí příjemně chladí, v zimě však díky jeho termoregulačním vlastnostem rovněž zahřeje.

Polycotton

Název materiálu polycotton je odvozen z názvů jednotlivých složek, ze kterých se skládá. Jedná se o směsovou tkaninu s podílem bavlny (cotton) a syntetických materiálů. Povlečení z polycottonu si mezi uživateli získává oblibu pro jemnost, vysokou absorpční schopnost, hebkost a především pohodlnou údržbu. Polycotton je rychleschnoucí a nemačkavý materiál.

Najděte si svůj dekor


Ložní povlečení dokáže okamžitě proměnit tvář vaší ložnice. Stačí převléct peřiny a polštáře do nového kabátu. Navíc vás tato změna nebude díky výprodejovým cenám, které právě probíhají na e-shopu www.eshop-povleceni.cz, stát skoro nic. Své povlečení si může najít každý. Stačí pouze zvolit správný dekor.
 

Pro romantiky

Máte romantickou duši? Snažíte se svůj domov přiblížit venkovskému stylu? Pak se vám rozhodně bude líbit povlečení s jemným květinovým dekorem. Nepřipomíná vám prázdniny, které jste trávili u babičky? 

Pro vyznavače designu

Sledujte poslední módní trendy? Pak jistě víte, že se v interiéru stále častěji objevují geometrické vzory. Proužky, puntíky, ale také trojúhelníky nebo chevronový vzor. Které povlečení si vyberete vy?
 
Najděte si svoje povlečení za výprodejové ceny na: www.eshop-povleceni.cz.
11.06.2015 | Jana Vaňková

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444