Jarní výprodej na e­shopu Svět­svítidel.cz – garance nejnižších cen

Svítidla z kolekce Rebell

Svítidla z kolekce Rebell

Potřebujete pěkné, kvalitní a přitom levné osvětlení? E­shop Svět­svítidel.cz nyní zařadil přes 3 300 nejrůznějších svítidel a žárovek do jarního výprodeje. Slevy jsou až 70% a navíc cena dopravy je již od 49 Kč.

Ve výprodeji i moderní LED svítidla

Sortiment zařazený do výprodeje je velmi široký – od LED žárovek přes bodovky do sádrokartonu, LED pásky, kuchyňské lustry či dětské lampičky až po reflektory a zahradní lampy. Protože 22. dubna se připomíná Den Země, nechybí rovněž přes 200 nejrůznějších druhů LED svítidel. Můžete ušetřit desítky, stovky a někdy až tisíce korun. Například LED bodové svítidlo Orbits stojí nyní místo 2 095 Kč jen 660 Kč.

Protože jaro už je nezadržitelně tady, za výprodejové ceny v eshopu Světsvítidel.cz najdete i širokou nabídku venkovního osvětlení. Zahrnuta jsou především nástěnná svítidla na fasádu, zahradní lampy a nájezdová světla, jež efektně osvětlí příjezdové cesty. Hitem posledních let jsou potom solární svítidla, jejichž provoz vás nebude stát vůbec nic.
Venkovní osvětlení z kolekce LivoniVenkovní lampička Cadella
Venkovní osvětlení z kolekce Livoni a Venkovní lampička Cadella
Svět­svítidel.cz je největší český e­shop s osvětlením, proto většinu výprodejových svítidel má skladem.
 
Svítidla z kolekce Bergamo  

Větší nákup = doprava zdarma

Svítidla si můžete bezplatně vyzvednout v centrálním skladu v Blansku a samozřejmě je eshop posílá poštou a společností PPL. Před nedávnem byla rovněž přidána možnost si objednané zboží vyzvednout na více než 300 výdejních místech. Cena dopravy je tak již od 49 Kč. A pokud nakoupíte za více než 2 000 Kč, máte dopravu zcela zdarma. Při objednávce nad 1 000 Kč navíc ještě obdržíte praktický dárek.

Akce 2+1 zdarma

Společně s jarním výprodejem je spuštěna i akce 2+1 zdarma. To znamená, že při nákupu 3 vybraných světel, za to nejlevnější neplatíte. Akce není kusově omezená, takže například při koupi šesti kusů, získáte zdarma dvě svítidla, v případě devíti tři kusy a tak dále.
 
Kromě výhodných cen z výprodeje v e­shopu najdete i poradnu s tipy na osvětlení interiéru a exteriéru a rovněž si můžete nechat poradit v online chatu. 
21.04.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444