Jarní kolekce luxusního povlečení Stella Ateliers

Spolu s příchodem jara se na českém trhu objevila i nová kolekce luxusního povlečení, vyrobeného z nejlepších a nejkvalitnějších materiálů. Společnost Stella Ateliers, jež patří mezi největší české výrobce a prodejce luxusního ložního prádla, zařadila do svojí nabídky velké množství atraktivních novinek, mezi nimiž je povlečení nejen pro dospělé, ale i pro děti.

Jarní kolekce přináší spoustu novinek 

Jaro je období, kdy lidé často mění svůj šatník, kupují si nové boty, trička, kalhoty a další oděvy. Letošní jaro je ale také ideální příležitostí k nákupu nového kvalitního povlečení. V nabídce se totiž objevilo mnoho krásných vzorů a motivů, které svým elegantním designem a dokonalým zpracováním zaujmou i nejnáročnější zákazníky, vyžadující jen to nejlepší zboží. Co všechno tedy v nové jarní kolekci Stella Ateliers najdeme? 
       

Kvalita z prvotřídní egyptské bavlny

Nové luxusní povlečení z produkce Stella Ateliers je zhotoveno z nejlepší egyptské dlouhovlákenné bavlny Mako. Vybrat si můžeme z několika různých úprav tohoto materiálu, jako je např. Mako-Batist, Mako-Brokát-Damašek, Mako-Jersey, Mako-Satén nebo klasický bavlněný satén. Kromě povlečení z vlastní produkce lze doporučit i ložní prádlo od předních německých výrobců, od společnosti BAUER a ESTELLA.

Nová kolekce luxusního povlečení zahrnuje celou řadu atraktivních motivů a barevných kombinací. Záleží tak čistě na vašem vkusu, zda dáte přednost jednobarevnému povlečení, povlečení s decentními vzory, nebo naopak výraznějšímu designu s kytičkami nebo proužky. Pokud jde o rozměry, jedná se převážně o klasickou velikost 140 x 200 cm, v nabídce jsou ale i prodloužené rozměry 200 x 200 cm nebo 240 x 220 cm. 

 

Přednosti luxusního povlečení Stella

Možná si řeknete, proč bych měl utrácet za povlečení tisíce, když si ho mohu koupit za pár stovek? Luxusní povlečení však není zbytečným přepychem – nabídne vám mnohem vyšší komfort, je daleko příjemnější a bude se vám pod ním mnohem lépe usínat. Nezanedbatelnou výhodou je také jeho vysoká odolnost a dlouhá trvanlivost – zatímco běžné povlečení brzy vybledne a ztratí svoje barvy, kvalitní ložní prádlo zůstane stále stejné i po mnoha vypráních. Investice se vám tak jednoznačně vyplatí a určitě nebudete litovat vynaložených peněz. 
 

Luxusní povlečení dopřejte i vašim dětem

Luxusní povlečení z kvalitního materiálu můžete dopřát nejen sobě, ale i vašim dětem. Jarní kolekce povlečení Stella Ateliers zahrnuje oblíbené motivy z předchozích let, jako je např. fotbalový design, nebo graffiti motiv. Horkou novinkou je pak povlečení Owlet s barevnými sovami, jež je vhodné jak pro kluky, tak i pro holky, vzhledem k velikosti cíchy 135 x 200 cm jej ale mohou využít i dospělí, kteří mají rádi barevné a veselé motivy. Veškeré dětské povlečení je vyrobeno z kvalitního bavlněného saténu, který je velmi příjemný na dotek a ideální pro letní období, kdy příjemně ochlazuje. 
 


Svatební povlečení Castle Wedding

K nejzajímavějším kouskům z nové jarní kolekce, nepočítaje krásné květované povlečení, patří povlečení Castle Wedding od značky Estella. Je vyrobeno ze 100% čisté česané Mako bavlny, jež je upravena do podoby Mako saténu. Kompletní sada je složena ze čtyř částí – cíchy 140 x 200 cm, polštáře 70 x 90 cm, povlaku 40 x 40 cm a rolky 15 x 40 cm. Jak už jeho název napovídá, toto luxusní povlečení je vhodné zejména na svatby a je v čistém bílém provedení. 
 

Hraj si s JOY - nová kolekce perkálového povlečení 

Zajímavou novinkou, která se na českém trhu objevila právě v těchto dnech, je kolekce JOY. Jedná se o povlečení z percalu (perkálu), které si můžete vybrat z široké nabídky barev. Pokud jste ještě o percalu nikdy neslyšeli, jedná se o hustě tkanou látku s velmi vysokou pevností, jež je vyrobena ze 100% bavlny. Výhodou je nejen její vysoká odolnost, ale látka navíc perfektně saje vlhkost a velmi rychle se přizpůsobí teplotě těla. Velkou výhodou nové kolekce Joy je možnost výběru z 20 různých barev, které si navíc můžete libovolně nakombinovat. V nabídce je povlečení na peřinu a hned 3 druhy povlaků na polštáře – pro každou jednotlivou položku si lze vybrat jinou barvu.

Jsou věci, u kterých není nutné zbytečně utrácet a vyplatí se spíše ušetřit. Povlečení ale patří mezi vybavení, u nějž se vyplatí dát přednost skutečné kvalitě, která sice nemusí být vždy patrná na první pohled, ale v praxi ji rozhodně oceníte. Nejširší výběr luxusního povlečení z těch nejlepších materiálů si můžete prohlédnout v internetovém obchodě společnosti Stella Ateliers, která patří dlouhodobě mezi špičku na českém trhu s luxusním ložním prádlem.
08.06.2016 | PR
  • Povlečení Stella Ateliers s.r.o.

    Každý z nás stráví téměř třetinu života v posteli. Dopřejte si k zaslouženému odpočinku luxusní povlečení, které je vyrobeno z bavlněné suroviny té nejvyšší kvality dostupné na trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444