Jarní inspirace z Pěkného domova

Letošní krásné jarní počasí vybízí k procházkám a pobytu na čerstvém vzduchu. Při práci na zahradě nabíráme novou energii a očekáváme první květy. E-shop Pěkný domov přichází s novou kolekcí doplňků na zahradu i do interiéru, abychom radost z jara měli ještě větší.

S nádechem francouzského venkova
Pokud už máte první nezbytné jarní práce na zahradě za sebou, můžete se pustit do zkrášlování okolí svého domu. Plechové květináče, škopíčky nebo konvičky působí romanticky a navíc nejsou náročné na údržbu. Osázejte několik plechových nádob bylinkami nebo jarními květinami a vykouzlete si tak snadno atmosféru francouzského venkova. Plechové květináčky můžete umístit i na balkon nebo parapet. 
 
Jaro - to je radost z nového
V e-shopu Pěkný domov naleznete kromě květináčů i spoustu bytových doplňků, které zkrášlí váš domov. I malá drobnost dokáže váš interiér ozvláštnit a vám udělat radost. Stačí obyčejné tulipány a váza. Čerstvě natrhané květiny, i ty obyčejné, luční, jsou nejlepším doplňkem.

Pokud si libujete ve vintage stylu, prohlédněte si kolekci dřevěných fotorámečků, svítilen a hrnečků. Na své si však přijdou i milovníci romantického či moderního stylu. Nové retro doplňky potěší hlavně ty, kteří rádi tráví čas vařením. E-shop Pěkný domov totiž nabízí cedulky, plechovky, úložné boxíky nebo magnetické věšáčky v retro stylu, který vytvoří z fádní kuchyně netradiční prostor. Vášnivé kuchaře rovněž potěší široký sortiment jídelních souprav, ve kterém si mohou vybrat od hrnečků až po tácy a podnosy.
 
Jarní vůně u vás doma
Už máte za sebou první velký jarní úklid? Po dlouhé zimě náš byt doslova volá po osvěžení. Umýváme okna, pereme záclony a necháváme dovnitř proudit čerstvý vzduch. Příjemnou atmosféru dotvoří i bytové difuzéry, aromalampy, katalytické lampy, vonné svíčky, které jsou k dostání v mnoha vůních. Díky bytovým vůním není problém v domě například vyčarovat závan francouzské Provence s rozkvetlými lány levandule.
 
Až zútulníte svůj domov a zahradu, můžete si za odměnu dopřát voňavou koupel a nebo kvalitní masáž. Jarní pohodu si dolaďte voňavou přírodní kosmetikou, kterou si můžete vybrat z nejrůznějších koutů světa. A abychom zůstali jarně naladěni, vyzkoušejte i mýdla, která e-shop nabízí ve tvaru malých zahradních gumáčků.
bydlinek
Sleva pro čtenáře BYDLENI.CZ
Zaujala vás nabídka e-shopu Pěkný domov? Využijte slevu na nákup ve výši 10 % po vložení kódu BYDLENI. Platnost kódu platí do 30. 4. 2014, tak neváhejte využít této jedinečné šance. 
E-shop nabízí více než 100 odběrných míst pro osobní odběr v ČR i na Slovensku a doručení až domů již za 79,- Kč.
Ke každému nákupu obdržíte dárek zdarma a k nákupu nad 2.000,- Kč navíc doprava zdarma.  

Maličkost pro radost 

Pokud byste rádi někoho obdarovali, ať už k blížícímu se Dni matek, nebo prostě jen tak, doporučujeme originální figury či andílky Willow Tree
 
08.04.2014

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444