Jaké jsou trendy ve vybavení interiéru?

Novinky z BYDLENI.CZ - 20.4.2010

Téma|Soutěž|Poradna|Kniha

Dobrý den,

jaro začíná díky nepřebernému množství jarních květin hýřit barvami, a tak se i my podívejme na barevné sladění našich domovů. Přinášíme vám informace, jaké jsou trendy ve vybavení interiéru, jak dobře sladit dveře s interiérem i exteriérem a podíváme se také do koupelny. V naší poradně naleznete tipy, jak s elegancí vyřešit malý prostor v kuchyni. Další zajímavosti a trendy z oblasti vnitřního vybavení můžete najít v našem novému seriálu o vybavení interiéru.

Hezké dny, ať už v interiéru či v exteriéru nádherných jarních dní, vám přeje celá redakce BYDLENI.CZ!

 

TÉMA TÝDNE: VYBAVUJEME INTERIÉR

Inku - vinylová podlahaJaké jsou trendy ve vybavení interiéru?
Zdá se, že barevné trendy v oblečení se odráží i v našich domovech. Absolutním hitem letošního i loňského roku jsou totiž všechny odstíny fialové. Nejčastěji se používá v kombinaci s bílou, stříbrnou či šedou. Do obliby se rovněž dostává černo-bílá kombinace, která podporuje jednoduchost a čistotu linií. Prodejna INKU

Celý článek na BYDLENI.CZ

 

BYDLENI.CZ DOPORUČUJE

Dveře NextJak sladit dveře s celkovým pojetím interiéru a exteriéru
Hlavním úkolem bezpečnostních dveří je vytvořit obtížně překonatelnou překážku nezvaným hostům na vstupu do našeho objektu. Nezanedbatelný je ovšem také estetický vzhled dveří. Výhodou dveří NEXT je v tomto směru možnost použít pro každou stranu dveří zcela rozdílný design, materiál nebo barvu.

Celý článek na portálu BYDLENI.CZ

DominoDomino do koupelny
Výjimečná koupelna je ta, v níž se všechny prvky harmonicky spojují a přitom nabízejí pohodlné užívání. Modulární nábytkový systém Domino značky KOLO umožňuje libovolné sestavování prvků a vytvoření vlastní prostorové kompozice. www.sanitec.cz

Celý článek na portálu BYDLENI.CZ

 

SOUTĚŽ

Využijte poslední možnosti zařadit se do slosování o designovou lampu VooDoo a světlovod Solatube. Obě soutěže budou v neděli 25.4.2010 uzavřeny.

Světlovod SolatubeVyhrajte kompletní světlovod
Už vás nebaví svítit na chodbě zářivkou během dne? Chtěli byste ušetřit za energii? Máte místnost, která nemá dostatek přírodního světla a nemůžete zde namontovat klasické okno nebo střešní okno? Řešením pro tyto prostory je osvětlení přírodním světlem prostřednictvím světlovodu.

Soutěžte na portálu BYDLENI.CZ

VooDoo lampaVyhrajte lampu "ARA large" v soutěži
Svítidlům z dílny designového studia VooDoo přísluší označení relaxační lampy. Tyto lampy jsou autorskými orginály za rozumnou cenu a mohou povýšit obytný prostor na svébytný ojedinělý unikát. Nelekejte se zavádějícího názvu VooDoo, designéři studia vám chtějí učarovat pouze svými výrobky.

Soutěžte na portálu BYDLENI.CZ

Soutěž byla ukončena.

 

 

PORADNA

KuchyněJak z malé kuchyně udělat prostornou?
Nedostatek místa v kuchyni nepředstavuje neřešitelný problém. I z malé kuchyně se dá udělat prostorná, pokud zacházení s prostorem skutečně promyslíme. Jak na to? Zásadní otázkou je naše pojetí kuchyně.

Více se dočtete na portálu BYDLENI.CZ

Zeptejte se Bydlínka

 

PŘEDSTAVUJEME ZAJÍMAVÉ KNIHY

Kniha Barevná harmonie 2Barevná harmonie 2
Jaký je klíč k vytvoření opticky prostorného interiéru? Profesionální designér by odpověděl: neutrální barvy. Tato kniha nabízí nejen nejrůznější škály barev, ale také nápady a rady jak s neutrálními odstíny v bytě pracovat co nejlépe a nejefektivněji.

Více o knize s možností objednání

 


Bydlínek

 

Redakční skřítek Bydlínek i celá redakce BYDLENI.CZ vám přejí hezký den.

Tento zpravodaj je zasílán registrovaným čtenářům a zákazníkům portálu BYDLENI.CZ.

20.04.2010

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444