Jak získat luxusní zásuvky a vypínače za hubičku?

Trh oplývá širokou nabídkou nejrůznějších výrobků. To se týká také domovní elektroinstalace. Rozmanitý výběr designu vypínačů můžete vybírat přímo od několika výrobců. Pokud však sáhnete po těch luxusnějších, váš rozpočet na investici se může prohloubit až na několik desítek tisíc korun.

Interiér sjednocený v každém detailu

Oblíbená řada vypínačů DECENTE od českého výrobce OBZOR Zlín je nyní v nabídce v ekonomické variantě. Zvolený materiál rámečků ladí jak k metalickým krytům, tak také ke krytu v černém matu. Nové plastové rámečky zachovaly svůj tvar i lesk. Nejžádanější barevnosti rámečků (bílé a černé) budou v provedení až pro čtyři přístroje jak ve svislém, tak vodorovném provedení.

 

Pro ty, co se s plastovým vypínačem nespokojí

Jak při rekonstrukci tak novostavbě je požadavek na počet zásuvek stále vyšší. Jsou místa, kde vypínač vyniká, ale jsou i místa, kde je úhledně schovaný. Řadu DECENTE si můžete právě pro tyto rozdílné potřeby nakombinovat. Jednotný tvar bude vždy zachován, pro každou místnost můžete zvolit vypínač dle interiéru. Zákoutí a zásuvky za nábytkem vyřešíte řadou DECENTE plexi. Na viditelná místa interiéru můžete zvolit rámečky v přírodních materiálech - sklo, dřevo i kov, které lehce zkombinujete s doplňky, nábytkem či odstínem malby v pokoji.

Vzorky až k vám domů

Nechejte si poradit a vyberte si svůj vypínač podle sebe. Na stránkách www.obzor.cz si sami navolíte barevnost, materiál, typ přístroje vypínače, zásuvky i jiné ovladače. Prostřednictvím tohoto interaktivního průvodce ihned vidíte cenu a také si můžete hned objednat. Další výhodou společnosti OBZOR je přímá konzultace a ukázka vzorkovníku. Prezentační vzorek vypínačů je možné dovézt po celé České republice.

Novinky 2014

Inovace výrobků se vztahuje také na průmyslovou elektroinstalaci. V roce 2014 představí výrobce OBZOR hned několik novinek. Na veletrhu AMPER jste si již mohli prohlédnout vačkový spínač 250 A, který bude v prodeji už v druhé polovině roku. Sledujte stále aktualizované stránky a zjistěte, co dalšího pro vás připravuje silnoproudá elektrotechnika.
14.04.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444