Jak vybrat správné osvětlení obývacího pokoje?

Obývací pokoj je místo, kde trávíme nejvíce času se svou rodinou a přáteli, a proto bychom měli vybírat svítidla do obývacího pokoje tak, aby vytvořila příjemnou světelnou atmosféru. Zaměřili jsme se na jednotlivé druhy svítidel, které se hodí do obývacího pokoje.

Stropní svítidla do obývacího pokoje

Jako hlavní centrální osvětlení obývacího pokoje bychom měli vybírat stropní svítidla, která mohou být přisazená a nebo přímo zabudovaná ve stropě. Centrální stropní svítidlo v obývacím pokoji by mělo být především designové a dekorační. V e-shopu a světelném studiu Rozsvitsi.cz najdete široký sortiment stropních svítidel nejrůznějíších designů za skvělé ceny. Nejvíce se prodávají stropní svítidla přisazená s bílým opálovým sklem, která dokonale rozptylují světlo a skvěle zapadnou do každého interiéru. 
 

Lustry do obývacího pokoje

Další možností pro centrální osvětlení obývacího pokoje jsou lustry, neboli závěsná svítidla. Své využití najdou především v místnostech s vysokými stropy, kde výborně doplní prostor a dekorativně ozdobí interiér. Vybírat můžete z tisíců druhů lustrů, jako jsou křišťálové lustry, které dodají interiéru luxusní nádech, nebo klasické skleněné lustry v nejrůznějších barvách.

Hlavní stropní svítidla lze doplnit také bodovými svítidly, která můžeme nasměrovat na jakoukoliv stranu a vyzdvihnout tak prvky interiéru. U celého konceptu osvětlení je důležité sladit barvu světla. Pokud máte v interiéru např. dřevo, tak zvolte teplou barvu světla u všech svítidel.

 

Stojací lampa do obývacího pokoje

Abychom vytvořili příjemnou světelnou atmosféru v obývacím pokoji, většinou nesvítíme celý večer hlavním centrálním svítidlem, ale doplňkovými svítidly. Hlavním doplňkovým svítidlem v obýváku by měla být designová stojací lampa, která bude chloubou interiéru a vytvoří příjemné světlo pro večerní pohodu. Designéři světelného studia Rozsvitsi.cz pro vás vybrali originální stojací lampy do moderního i klasického interiéru. Můžete si vybrat stojací lampy se stmívačem, u kterých si můžete libovolně nastavit intenzitu svítivosti nebo stojací lampy s lampičkou na čtení. Velmi oblíbené jsou také retro stojací lampy a dřevěné lampy.

Kde svítidla do obývacího pokoje pořídit? 

Svítidla se kupují na Rozsvitsi.cz, kde najdete nejširší sortiment designových svítidel za skvělé ceny. Pokud si s výběrem svítidla nebudete vědět rady, můžete využít služby světelných designérů a architektů, kteří vám pomohou zdarma vybrat to pravé světlo do obývacího pokoje nebo celého domu, bytu i provozovny. A pokud nejste příznivcem internetového nákupu a raději chcete vybírat naživo, navštivte největší interiérové a světelné studio na jihu Čech v Protivíně mezi Pískem a Českými Budějovicemi. 
09.01.2017 | PR
  • ROZSVIŤSI.CZ

    E-shop, světelné studio a světelní designéři, kteří jsou připraveni Vám navrhnout to pravé osvětlení pro Váš dům, byt, zahradu nebo provozovnu 7 dní v týdnu. K dispozici máme své vlastní moderní světelné studio a nabízíme více jak 20 000 druhů svítidel a dekorací do bytu. Pokud jste ve fázi, kdy stavíte, vybavujete nebo rekonstruujete – inspirujte se našimi realizacemi.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444