Jak ušetřit za vytápění v nadcházející topné sezóně?

Teplé letní dny pomalu ale jistě končí a za dveřmi netrpělivě čeká podzim. Připravte se proto na nadcházející topnou sezónu už teď! Skvělý tipem jsou krbová kamna Prity, díky kterým můžete výrazně ušetřit za vytápění.

Krbová kamna Prity mají celou řadu výhod. Spojují v sobě výhody krbu i klasických kamen a dokážou vás opravdu doma zahřát! Oceníte nejen jejich nízkou pořizovací cenu, ale také jejich pohodlné ovládání, vysokou životnost a bezproblémový chod. Značka Prity si získala velkou oblibu u zákazníků v zemích EU, a také v České republice patří v posledních 10 letech k těm nevyhledávanějším značkám krbových kamen.

Ideální pro patrový dům, chatu i chalupu

Krbová kamna Prity jsou jako stvořená pro vytápění domu, chaty či chalupy. V případě, že máte patrový dům, je vhodné pořídit si krbová kamna Prity s výměníkem, pomocí kterého lze rozvést teplo i do patra nebo dalších přilehlých místností v domě. Teplovodní výměník funguje tak, že se připojí na rozvody radiátorů a rozvádí tak teplo do každé místnosti, která má radiátor. Teplovodní výměník je tedy velice praktickou vychytávkou, díky které budete mít v celém domě opravdu příjemné teplo.


Krbová kamna Prity vám také mohou posloužit k vaření nebo k pečení. Zatímco budete topit, můžete také vařit bez zbytečných výdajů za energie. Tato varianta krbových kamen je obzvláště vhodná na chatu či chalupu.
 

Snadná instalace bez nutnosti stavebního povolení

Zajisté také oceníte nenáročnost instalace krbových kamen. Není totiž kvůli tomu potřeba žádat o stavební povolení, jako by tomu bylo u pořizování krbu. Pokud jste se rozhodli pro krbová kamna Prity, není při jejich instalaci nutno ani předělávat celý interiér a neudělá se proto doma žádný velký nepořádek. Postačí vám pouze přístup ke komínu a nehořlavá podlaha. Pro větší bezpečnost si také můžete ke krbovým kamnům zakoupit speciální sklo pod kamna, které chrání zem před vyskakujícími jiskrami. Pořiďte si krbová kamna a ušetřete na nákladech za vytápění opravdu efektivně.
23.09.2016 | PR
  • NEJLEVNĚJŠÍ KAMNA

    Internetový obchod nejlevnejsi-kamna.cz nabízí širokou nabídku kvalitních krbových kamen Prity, Kratki a Thalia za velice příznivé ceny. Další kategorií je řada produktů pro kempování, grily, vařiče, kuchyňské vybavení a mnoho dalších.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444