Jak ušetřit za vybavení domácnosti? Přece se slevovými kódy

Vánoce jsou již tradičně obdobím, kdy se do domácností pořizuje nový nábytek, spotřebiče a další vybavení. Je to až neuvěřitelné, ale o svátcích utratí průměrná rodina za dárky až 30 000 Kč. Pojďme si společně říci, jak letos na Vánoce ušetřit a přitom domácnost vybavit podle svých představ.

Všichni se těšíme na ten den. Všude voní cukroví, na stůl se nese štědrovečerní večeře a děti se už nemohou dočkat, jaké hračky najdou pod stromečkem. Dospělí už to většinou ví. Mezi jejich nejoblíbenější „hračky“ patří chytrá elektronika, domácí spotřebiče a nábytek.

Pro rodiny jsou tak Vánoce nejen svátky klidu a pohody, ale také obdobím největších výdajů. Přitom způsobů, jak je snížit, je mnoho. Dnes si představíme jeden z nich – slevové kódy. Jistě už jste o nich někdy slyšeli, nebo je dokonce chytře použili. Pokud ne, pak byste je rozhodně měli vyzkoušet.
 

Radost z dobrého nákupu 

Slevový kód je vlastně takový dárek od obchodníka za to, že si vyberete právě jeho. Jednou z možností je například využít populárních slevových kódů do Tchibo na Picodi.com. S jejich pomocí si můžeme pořídit vybavení a dekorace, domácí spotřebiče, nábytek a mnoho dalšího.

Výhody jsou jasné - klid při výběru a především šance pořídit si kvalitní zboží za opravdu nízké ceny. Se slevovým kódem totiž můžete při větších nákupech ušetřit až tisíce korun.


Především ženy ocení, že s pocitem dobrého nákupu si konečně mohou vyšperkovat svoji domácnost vkusným bytovým textilem, dekoracemi nebo stylovým osvětlením za příjemné ceny. Domov je ale jeden velký celek, takže nesmíme zapomínat ani na ostatní členy rodiny. Zatímco dětské pokoje zaslouží prozářit barvami, tak pro pány hledejte spíše praktické vychytávky jako elektroniku nebo pořádný zahradní gril.

Doma je doma. A je nadmíru důležité, abychom se v našich domovech cítili skvěle. Vyzkoušejte jeden ze slevových kódů a zařiďte si jej kvalitně, levně a především podle sebe.
12.12.2016 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444