Jak ušetřit pomocí foukané izolace?

Máte doma zimu, i když topíte od rána do večera? Na vině může být špatně zateplený dům. Pokud už nechcete platit zbytečně drahé účty za topení a zároveň si doma v zimě užívat dostatek tepla, můžeme vám doporučit foukanou celulózovou izolaci Climatizer Plus, která je ekologická i ekonomická zároveň.

Foukaná izolace vám pomůže udržet teplo

Foukaná celulózová izolace Climatizer Plus má celou řadu unikátních vlastností. Je tvořena celulózovým vláknem, které dokáže vyplnit všechny otvory v konstrukci bez nežádoucích mezer a tepelných mostů. Díky tomu nedochází k nežádoucím tepelným únikům a je perfektně vyplněná každá skulinka. Foukaná izolace je zdravotně nezávadná a vysoce odolná vůči plísním, hlodavcům, hmyzu, houbám i případnému ohni.
 

Unikátní vlastnosti foukané izolace

Výhodou foukané izolace Climatizer Plus je její vysoká měrná tepelná kapacita Cd = 1919 až 2142 J/kg.K, díky čemuž skvěle funguje v létě i zimě s dostatečnou tepelnou setrvačností. Pro srovnání jsou tyto hodnoty až dvojnásobkem běžných izolačních materiálů. V praxi to například znamená, že je foukaná izolace schopná naakumulovat denní dávku sluneční energie a nežádoucí teplo se tak v létě nedostane do interiéru až po dobu 7 hodin. Díky tomu nemusíte do vašeho domu pořizovat klimatizaci. Během zimních měsíců zase Climatizer Plus zabraňuje tepelným únikům, pomáhá udržovat teplo v domě a významně tak šetří vaše peníze za vytápění.



Ochrana před tepelnými úniky i nadměrným hlukem zvenčí

Pomocí foukané izolace Climatizer Plus tak dokážete velice snadno vyřešit takové nedostatky domu, jako je nedostatečné zateplení, přehřívání místností během léta, vlhkost i špatná akustika. Foukaná izolace totiž skvěle funguje i jako zvuková izolace domu. Pokud máte zájem o zateplení domu pomocí foukané izolace Climatizer Plus, zjistěte si více informací na adrese www.foukanaizolacebrno.cz.
04.01.2017 | PR
  • A1 servis CZ, s.r.o.

    Naše firma již řadu let zajišťuje kvalitní zateplení rodinných a bytových domů pomocí foukané izolace. S touto oblastí máme velice bohaté zkušenosti. Foukaná izolace přináší řadu možností a výhod, jako je např. rychlá aplikace, skvělé izolační vlastnosti, vysoká životnost a odolnost vůči škůdcům nebo vlhkosti.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444