Jak si výhodně obstarat svůj Wegett

Jedním z hlavních lákadel e-shopů je nižší cena zboží než v kamenných obchodech, ale také možnost provést nákup, aniž byste za ním museli vážit cestu. Český výrobce originálních sedacích pytlů Wegett nabízí opačnou možnost. Desetiprocentní slevu na své výrobky poskytuje každému, kdo se rád odtrhne od monitoru počítače a zboží si přijde vybrat přímo do některé z jeho prodejen.

Nakupování po internetu se v průběhu let spíš rozšiřuje, proto možná někoho strategie firmy Wegett překvapí. Wegett byl ale prvním českým výrobcem sedacích pytlů a od počátku vyvíjel vlastní design i technologii výroby, sází tedy na originalitu a kvalitu provedení. Vidět je to na první pohled i při podrobném zkoumání výrobků - přesvědčíte se ovšem nejlépe na vlastní oči. V prodejnách si také daleko lépe vyberete barevné odstíny, z nichž byste si chtěli vámi zvolené křeslo nechat ušít. Barvy a nekonečné množství kombinací můžete sice navolit i v konfigurátoru e-shopu Wegett, ve vzorníku, který je v prodejnách k dispozici, lze ale vybírat mnohem přesněji. Tady také najdou ti, kdo si chtějí přikoupit snímatelný prací potah, rozsáhlý vzorník potahových materiálů ze 100% bavlny. "První český specializovaný obchod se sedacími pytli jsme otevřeli v Praze v únoru 2009,"  říká David Sadovský, který je jednou ze zakladatelských osobností firmy. Nápad se osvědčil, takže poměrně rychle za sebou následovaly showroomy v Brně a v Ostravě.
Wegett od svého vzniku vyvinul deset základních tvarů sedacích pytlů, stále pracuje na jejich výtvarném zdokonalování i na vývoji nových nápadů. S původními výrobky této firmy jste se možná už potkali u někoho na návštěvě - za 6 let své existence má Wegett k deseti tisícům zákazníků, kteří si s potěšením užívají svůj veget na polystyrenových kuličkách nejvyšší kvality rafinovaně uspořádaných do pohodlného pytle, ať už ve tvaru wayo, cacoon, kecka či některém dalším. S výrobky Wegett jste se ale mohli setkat i při řadě veřejných příležitostí - jen letos například v odpočinkové zóně na několika letních kulturních festivalech nebo na loňském podzimním Designbloku přímo v karlínském Superstudiu této výběrové přehlídky.

Především vás ale bude jistě zajímat, kam si můžete jít sedací pytel Wegett s příjemnou slevou koupit. Tak tedy: pražský showroom najdete v Kubelíkově ulici č. 21, jen pár desítek metrů od paláce Akropolis. V Brně si krásně barevných sedacích pytlů všimnete ve výloze prodejny na rohu Tučkovy a Kotlářské a konečně ostravský showroom, který je spojen s galerií, má adresu Ostrava, Třída 28. října 106. Ve všech těchto prodejnách můžete pořídit kompletní sortiment Wegett.

01.11.2011 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444