Jak mít krásný domov s minimem námahy? Stačí dodržet dva principy

Můžete mít dokonale sladěnou výmalbu s nábytkem, ale teprve až si své hájemství vyzdobíte a na police a parapety postavíte květiny i další bytové dekorace, budete se doma cítit útulně. E-shop Harasim.info nabízí sezonní i celoroční dekorace, sušené či umělé květiny, které jsou k nerozeznání od živých, a různé bytové ozdoby. Poradíme vám, jak snadno vytvořit dekorativní zákoutí plná zeleně.

Jednoduché aranžmá může tvořit několik květin v dekorativních obalech a drobnosti položené v květináčích nebo mezi nimi, například v podobě andílků či přírodnin.

Kdykoli tvoříte vlastní dekoraci, dodržujte dvě jednoduchá pravidla, aby byl výsledek dokonalý:

1. Zvolte si jednu nosnou linku, která bude pojítkem jednotlivých dekoračních prvků. Může to být jednotný materiál použitých květináčů, stěžejní barva dekorací nebo třeba stejný druh květiny v různých obalech.

Výborně vypadá například sestava několika květináčů. Moderní a designové ratanové květináče dodají vašemu interiéru nebo exteriéru ten správný šmrnc. Vedle nepopiratelného půvabu je výhodou ratanových květináčů jejich snadná údržba – trocha vlažné vody tak jednou za půl roku, abyste květináče odprášili. Může být něco snadnějšího?  
 
2. Jestliže máte velmi výraznou dekoraci, ostatními elementy (např. zápichy, kamínky apod.) ji už jen doplňujte. Stěžejní prvek nepřebíjejte, ať výsledek nepůsobí, jako když pejsek a kočička vařili dort.

 
Ne každému je dáno, aby se narodil s talentem dekoratéra či floristky. Ovšem při dodržování našich jednoduchých rad si můžete být jistí, že vaše tvůrčí práce bude ve výsledku lahodit oku. Tvořte s radostí, nenechte se svazovat žádnými očekáváními, představami druhých či autokritikou. Prostě kombinujte živé hrnkovky a umělé květiny, stálezelenou pokojovou rostlinu umístěte do zdobnějšího obalu, naopak orchidea si zaslouží jednodušší květináč, který její krásu neutluče. K dostání jsou speciální květináče na orchideje, ať už v průhledném nebo barevném provedení.

Na e-shopu Harasim.info se podívejte do sekce umělých květin a vyberte si ze stovek umělých květin, řezaných, kytic, větviček nebo zápichů, které jsou k nerozeznání od živých, ale neuvadnou ani nebudou strádat při nedostatku vaší péče. Skvěle ozdobí tmavý kout nebo jimi doplňte aranžmá ze živých květin. Umělé květiny se stále více používají i do květinových věnců, které se zavěšují na vchodové dveře domu.

Novinka z Harasim.info – krajkové květináče

Komplexní nabídku sezonních i celoročních dekorací a umělých květin najdete v e-shopu Harasim.info. Výborné ceny vás překvapí a obchodníci zase ocení slevy při odběru více kusů. O své zákazníky pečují a překvapují novinkami.  Pro letošní sezonu e-shop představil půvabné krajkové květináče.

Zcela jistě vás okouzlí kovové květináče s krajkovou bordurou a především unikátní kousek – háčkované květináče. Háčkovaná krajka je výjimečná způsobem své výroby i vzhledem. Háčkovaný obal na květináč se stálezelenou květinou bude vypadat naprosto skvěle uprostřed jídelního stolu i v kompozici několika květináčů v předsíni či zimní zahradě. Tento styl se nehodí jen pro rustikálně laděný domov, ale i do nejmodernějšího interiéru ze skla a kovu. Tvořte ty nejúžasnější dekorace s velkoobchodem Harasim.

18.02.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444