Jak jste se dnes vyspali?

Pokud cítíte, že byste měli vylepšit své lůžko, tak především výběru matrace a roštu věnujte dostatečný čas i péči. Jedná se dlouhodobou investici a navíc - na matraci strávíte přibližně třetinu dne. Před koupí matrace si ji v prodejně aspoň na chvíli vyzkoušejte - získáte tak základní pocit z ležení a můžete lépe zvolit vhodný typ i tvrdost matrace.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Studio zdravého spaní® JMP je specialistou v oboru a nabízí výběr nejkvalitnějších matrací a roštů. Pro letošní rok Studio JMP připravilo novou kolekci matrací své tradiční značky CELTEX®. Tyto aktivní matrace vždy přinášejí svým uživatelům vysoký komfort při ležení - vyznačují se výtečnou elasticitou i prodyšností. Matrace CELTEX® jsou vyráběny v několika tvrdostech a jejich konstrukce zohledňuje i výšku postavy spáče. Můžete si vybrat matraci přesně podle vašich požadavků a představ tak, aby spánek na ní pro vás byl skutečně příjemný a pohodlný. Ve Studích JMP pořídíte např. i matraci vhodnou pro dítě nebo speciální provedení pro vysoké váhové kategorie. Matrace CELTEX® je vhodné doplnit lamelovým roštem – Studia JMP nabízejí široký výběr od pevnějších po vysoce pružné lamelové rošty.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Ve Studiích JMP si navíc můžete vybrat z širokého sortimentu postelí a ložnic od českých a moravských výrobců, převážně v provedení z přírodního dřeva.

Kompletní nabídku najdete na www.loznice.cz.
01.04.2008 | PR
  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444