Jak chytře naštvat manželku novinkou na OBZORU

Každý kluk či chlap miluje moderní technologie a různé vymoženosti. To se ale nedá říct o většině žen, které se těmto věcem chtějí zdárně vyhnout a mít svůj život raději jednodušší. Co se tak pořádně pochlapit a prosadit si svou?

V kapse chytrý telefon, na stole ten nejvýkonnější počítač, širokoúhlá televize s domácím kinem, značková klimatizace, žaluzie místo krajkových záclon. To vše by ženy označily jako lapače prachu. Pro muže nepostradatelná síla techniky a automatizace. Stačí jediný stisk a dům poslouchá dle rozkazů. Otevřít garáž, zatáhnout žaluzie, změnit intenzitu světel nebo úplně odstřihnout některou místnost z elektrické sítě.

Inteligentní bydlení by mělo být chytré, ale samotné ovladače by měly být i krásné. Moderním vzhledem zdobený ve skle či kovu upoutá oči mikrospínač řady Decente (český výrobce OBZOR Zlín). Tento pasivní ovladač je kompatibilní se všemi dostupnými inteligentními systémy na trhu. Oproti jiným krátkocestným vypínačům vyniká jak luxusním vzhledem, tak také finanční dostupností.

„Inteligentní vypínač“. To proto, že zvládne spoustu úkolů najednou

Nástěnné ovladače pro inteligentní systémy firmy OBZOR Zlín jsou k dispozici v provedení dvoupolohové nebo čtyřpolohové. Každá poloha je předem naprogramovaným příkazem pro ovládání napojeného spotřebiče. Jedním tlačítkem můžete ovládat i různé funkce, nebo dokonce více funkcí najednou. Vestavěná mikrotlačítka s nízkým zdvihem nabízí elegantní a příjemné ovládání. Modul spínače lze bez problémů sestavovat do vodorovných, svislých i plošných kombinací, které mají po sestavení rozteč středů 71 mm.

Krátkocestný spínač = komfort, ušlechtilé materiály a inteligentní ovládání

Centrálním „mozkem“ krátkocestného ovladače je počítač s několika metry kabeláže, čidly a nejrůznějšími senzory. Jediným stisknutím tlačítka před odchodem z domu inteligentní domácnost zhasne světla, zaktivuje bezpečností systém, vypne televizi a veškeré další audiovizuální vybavení, odpojí rizikové spotřebiče (varná konvice, žehlička, kulma,…) a zatáhne žaluzie. Taková domácnost bývá šetrná jak k vaší peněžence, tak i k životnímu prostředí.

Moderní žena má ráda moderní design a moderní životní styl

Jedinou nevýhodou jsou však ženské polovičky, které se s touto novinkou nechtějí moc skamarádit. Jedna zkušenost z praxe vypovídá o pravidelném telefonátu: „ Kde že co mám zmáčknout?“ Holt si tyto věci muži pamatují lépe. Motivací pro vaši hospodyňku může být např. nákup nějakého hadříku za uspořené peníze. Zahrnout ji do svého plánu můžete také výběrem designu a barevnosti nástěnného vypínače. Díky výběru vypínačů bude domov krásnější, i když ten skvost je přeci ona. Oba jistě budete spokojení. Pak už bude jen na vás, jak si pokáráte partnerku za to, že někde nezhasla.

Nástěnné ovladače pro inteligentní domy, novinku výrobce firmy OBZOR Zlín, si budete moci prohlédnout zblízka na stánku P 2.18 na veletrhu AMPER v Brně, který se bude konat od 18. do 21. 3. 2014.

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444