Jak chránit matraci před znečištěním?

Prach, pot, drobky jídla, drobné skvrny od nápojů, chlupy a různé nečistoty způsobené domácími mazlíčky, to vše s sebou přináší vcelku běžné každodenní používání lůžka. Jak se bránit znečištění matrace a uchovávat ji v dokonalé čistotě?

Jednoduchým a velice praktických řešením je pořídit si speciální matracový chránič od firmy JELÍNEK, který perfektně sedne na každou matraci a díky svým jedinečným vlastnostem významně povýší komfort vašeho lůžka. Kromě dokonalé ochrany matrace před jejím znečištěním taky doplňuje matraci o pocit tepla a významně přispívá k jejímu změkčení. Firma JELÍNEK vyrábí chrániče v libovolném rozměru dle požadavku zákazníka.

Matracový chránič dokáže do sebe efektivně absorbovat veškerou vlhkost, zabraňovat vzniku plísní a ničit bakterie. Dále neutralizuje zápach a mezi jeho velké výhody patří i jeho pratelnost. Chránič je vhodný i pro alergiky a astmatiky.

Matracový chránič JELÍNEK se pokládá přímo na matraci a velice snadno se k ní upevní pomocí praktických gumových pásků, které jsou umístěny na všech čtyřech rozích chrániče. Díky tomu chránič na matraci perfektně drží a nehrozí jeho posouvání ani sklouznutí. Chránič je vhodný pro všechny typy a výšky matrací.

Vybírat můžete ze tří materiálů. Chránič ve 100% bavlněném provedení je dokonale prodyšný a jemný na dotek. Velkou výhodou je možnost jeho praní při teplotě až 90°C.
 
Matracový chránič se speciálním proševem Micro Active se vyznačuje svojí jedinečnou technologií skládající se ze tří vrstev, které dokážou zajistit odvod vlhkosti a aktivně zamezují vzniku plísním i nežádoucímu množení bakterií. Tento chránič lze prát při teplotě do 60°C.

Vyzkoušet můžete také oblíbený chránič s proševem Aloe Vera, který obsahuje výtažky z této rostliny. Díky ní se chránič vyznačuje svým příjemným uklidňujícím aroma a schopností odstraňovat nepříznivé mikroorganismy. Výtažky z Aloe také zvyšují ochranu proti vzniku plísní. Tento potah je pratelný při teplotě do 60°C.
28.01.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444