Jak bydlí nejen naši sousedé

Baví Vás sledovat nové trendy v bydlení a vybavení interierů v jiných zemích a porovnávat je s těmi u nás? Hledáte nemovitost v zahraničí? Pokusíme se Vám zpříjemnit hledání na internetu uvedením několika odkazů na stránky s touto tématikou. Součástí článku jsou popisy toho, co na jednotlivých stránkách můžete nalézt.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Prvním zajímavým odkazem, na který bychom rádi upozornili jsou stránky největšího německého vydavatelství časopisů a knih z oboru bydlení - nakladatelství Haus und Wohnung. Na těchto stránkách můžete nalézt kompletní seznam vydávaných periodik společně s několika články z aktuálních čísel. Mezi nimi mimo jiné například článek o tom, jak správně ošetřovat a nakládat se srubovým domem z dřevěného masivu, aby dřevo zůstalo co nejdéle v perfektním stavu.

www.h-u-w.de
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Anglicky psaný internetový portál Homeowner.net přinaší denní přehled článků o bydlení z několika elektronických i tištěných periodik. Kromě monitorování tisku přináší články vlastní. Články jsou rozděleny do několika základních kategorií - konstrukce, zahrady, ekologie, úspora energie a interiér. Z posledních článků jistě stojí za přečtení článek o výběru koberců, v němž interiérová designérka Shirley Holden popisuje rozdílné druhy koberců a snaží se upozornit na to, čeho bychom se při nákupu koberce měli vyvarovat.

www.homeownernet.com
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Další anglicky psaný elektronický časopis nese název Better homes and gardens. Na svých stránkách se zaměřuje na dotváření vzhledu interiéru a zahrad. Popisuje a zachycuje na fotografiích zajímavé trendy v použití barev, materiálů a doplňků při dolaďování interiéru Vašeho srdce. V sekci zahrady přináší několik zajímavých rad o výběru a správném pěstování stromů, ale i keřů a okrasných květin. Časopis Better homes and gardens není jen časopis o bydlení, ale o životním stylu vůbec a tak na jeho sránkách naleznete rovněž recepty na něco dobrého na zub, články o zdravém životním stylu nebo tipy, jak prožít dobu dovolené.

www.bhg.com


Informace o podmínkách vlastnictví nemovitostí v Evropě, USA, Kanadě a Austrálii, stejně jako nabídku realit v těchto zemích naleznete na portálu www.real-estate-european-union.com/
09.07.2003 | Martin Vápeník

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444