Jak budou vypadat letošní Vánoce?

Určitě jste si všimli, že každým rokem se před Vánoci v časopisech či obchodech s bytovým vybavením objevují vánočně vyzdobené interiéry, které nás mohou inspirovat. S jakými novinkami se můžeme setkat letos?

Červená - stálice vánočních dekorací

Znáte jinou barvu tak pevně spjatou s Vánocemi než červenou? Červenou vnímáme jako základní vánoční barvu. Stoly zdobí červená vánoční hvězda nebo v poslední době tolik oblíbená cesmína. Červená se snadno kombinuje se zlatou, ale stejně dobře se snese s přírodní zelenou. 
Zdroj: Ikea

Zdroj: H & M Home

Vznešená zlatá
Barva zlata dodává vánočnímu interiéru slavnostní nádech. Oproti stříbrné, která vládla v loňských letech, vytváří teplejší a útulnější atmosféru. Zlatá se dobře doplňuje s odstíny bílé a krémové. Pokud chcete být opravdu trendy, kombinujte zlatou s meděnými odstíny.

Zdroj: H & M Home

Zdroj: H & M Home

Zdroj: Ikea
Zdroj: Ikea
Skandinávské Vánoce
Podobně jako loni, i letos se inspirujeme severem a interiéry laděnými ve skandinávském stylu. Severským interiérům dominují neutrální barvy, především bílá a šedá. Hlavním znakem je střídmost a jednoduchost. Proto i na vánočních dekoracích nehledejte přeplácanost. Z materiálů se nejvíce uplatňuje sklo, plech, kov a samozřejmě dřevo.
Zdroj: foto 1: Bella Rose, foto 2: H & M Home, foto 3: Bella Rose
Jak vypadá váš vánočně vyzdobený interiér? Pošlete nám fotografii na adresu: redakce@bydleni.cz 
05.12.2014 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444