Jak bezpečně chránit data

Soutěžte o USB flash disk

Spotřebitelům, požadujícím zvýšené zabezpečení dat je určen nový, cenově výhodný USB flashdisk hardwarově chráněný 256bitovou AES šifrou, který vydává Kingston Technology, přední světový výrobce paměťových produktů. Použitím hesel, šifrováním souborů nebo kombinací obojího mohou uživatelé s použitím této technologie rychle a spolehlivě ochránit svá data, která potřebují přepravovat.

„V čase, kdy se snižují IT rozpočty, nabízí tento USB flash disk společnostem řešení, které je nejen cenově dostupné, ale poskytuje i klidné vědomí ze zabezpečení mobilních dat,“ řekl Marcin Gaczor, Business Development Representative společnosti Kingston. „DataTraveler Locker+ šifruje 100 procent uložených dat a je k dispozici za cenu, která je velice atraktivní pro všechny společnosti, které mají co do činění s politikou firemní bezpečnosti.“


Data na disku Kingston DataTraveler Locker+ jsou zabezpečena 256bitovým hardwarovým AES šifrováním a disk se velmi snadno používá, protože nejsou zapotřebí administrátorská práva ani instalace žádných aplikací. USB disk DataTraveler Locker+ je k dispozici v kapacitě 4 GB, 8 GB, 16 GB a 32 GB a je na něj poskytována pětiletá záruka a nepřetržitá technická podpora.

Kompatibilita je zajištěna s operačními systémy Windows 7, Windows Vista (SP1, SP2), Windows XP (SP1, SP2, SP3), s Windows 2000 (SP4) a s Mac OS X 10.4.x - 10.6.x.

Společnostem, které požadují oddělitelný prostor na USB discích pro veřejné sdílení (např. v rámci jedné kanceláře) Kingston nabízí DataTraveler Locker, který umožňuje veřejnou i šifrovanou zónu. Kingston také dodává DataTraveler Vault – Privacy Edition pro podniky a státní správu, které požadují rychlejší a robustnější flash disk. Je vodotěsný a splňuje normy zákona o obchodních dohodách. Velkou výhodou tohoto produktu je softwarové řešení, které zabrání zkoušet neomezené množství nesprávných hesel. DT Vault má nastavený limit, který soukromou zónu uzamkne po deseti po sobě jdoucích nesprávných pokusech o zadání hesla.

Více informací najdete na  www.dataconsult.cz

bydlinek Soutěž

Nový flash disk můžete získat v Bydlínkově nové soutěži. Ze správných odpovědí na následující soutěžní otázku vylosujeme pět výherců, kterým zašleme Disk Kingston DT Locker+ 8GB v ceně 630 Kč.
Soutěž již byla ukončena.
04.02.2011 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444