Jak Tereza k wellness přišla

I když to nebyl klobouk kouzelníka Pokustóna, Tereze se, stejně jako pohádkovému králíkovi, z vyhřáté sauny nikdy nechtělo.

Poslední smutný pohled na oblíbené wellness centrum, nasednout do auta a odjet domů. „To chce změnu!” řekla si. Hrneček cinkl o podšálek a obličej jí zeleně ozářila načtená webová stránka. Usmála se a začala psát.

Jakub přišel do práce, zkontroloval maily a pustil se do práce. Dnes bude trochu kreslit a potom to vypadá na malý výlet. Katalogy, vzorníky dřeva, kachličky. Kde jen mám tu nabídku kachliček? Tady. Barvy a tvary tak lákavé, že by po nich člověk nejraději přejel prstem.
 

Zapomeňte na kouzelný prsten. Metr a vaše přání postačí

Tereze v kapse zavrněl mobil. Nová zpráva. Čím déle četla, tím více se usmívala. Že jí to nenapadlo už dříve, tohle bude řešení, tohle bude fungovat. Vytáhla z šuplíku metr a pustila se do přeměřování. Za pár minut už psala čísla do mobilu. Jakub si skutečně výlet udělá.

Není to pohádka a i tak má náš příběh šťastný konec. Šikovný Jakub se statečně popasoval s nástrahami malého bytu i se záludným požadavkem na co nejrychlejší provedení. Tereza si několik týdnů po svém nápadu mohla každý večer připadat jako princezna ve vlastním, na míru sestaveném wellness.

Malá sauna, tak akorát pro ni a dvě kamarádky, dřevěná káď na ochlazení a pohodlné lehátko přesně pasující k ní do bytu. A rozhodně za to nezaplatila půl království.
 

Hrdina je připravený na další bitvy

Jakub se po dokončení své práce rozhodl dál plnit přání lidí potřebujících své vlastní ostrůvky relaxace a pohody. Přijíždí za každého počasí a do všech koutů země, neleká se žádné výzvy, ani malý nebo atypický prostor ho nesrazí na kolena.

Za sebou nechává dobře vykonanou práci a spokojené lidi, kteří si užívají své domácí wellness dodnes. A díky špičkové kvalitě materiálů ještě dlouho budou.

 

Cestujte každý den do světa pohádkového relaxu

Jestli stejně jako Tereza toužíte po vlastním wellness království, kontaktujte firmu EuroBalneo, která dodává sauny, parní lázně, vířivky, bazény i solária. Jakub a další zkušení specialisté na návrh a realizaci wellness si svou práci užívají a rádi vám dopřejí zasloužený relax podle vašich představ. Prohlédněte si nabídku na webu nebo se přijďte podívat do showroomu v Praze 10 na ulici Františka Diviše.

Málokdo dnes uvěří příběhům z dětských knížek, ale díky desetiletým zkušenostem a mnoha spokojeným zákazníkům si můžete být jistí, že soukromé wellness vdechne vašim dnům nové kouzlo.

21.09.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444