Inspirativní procházka veletržním městem

Šest úspěchů TENDENCE 2003

Co patří k veletrhu

Dostatek vystavovatelů, exponátů, návštěvníků. To vše je třeba k tomu, aby se těch několik veletržních dnů naplnilo. Tím nejdůležitějším jsou však uskutečněná setkání. Očekávání návštěvníků se musí setkat s exponáty, očekávání vystavovatelů hledá nové zákazníky. Dobrý veletrh musí splnit řadu přání, dát odpověď na řadu otázek. Ale také podnítit nová přání a vzbudit nové potřeby a touhy. Opravdu dobrý veletrh nejen spojí poptávku s nabídkou, ale vyvolá novou poptávku po nových produktech a službách.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Trendy nebo spotřeba
Nad každou výstavou z oblasti bydlení visí otazník: Bude to prodejní akce, která splňuje okamžité potřeby bez ohledu na míru vkusu, půjde jen o vyšší koncentraci prodejních míst toho, pro co se lze rychle rozhodnout, nebo to bude spíše muzeum budoucnosti, přehlídka stylů, technologií a kvality budoucnosti našeho bydlení?
Veletrh TENDENCE deklaruje svůj vztah k tomuto rozporu už svým názvem . Svým pojetím veletrhu jako pulzujícího města, v němž výstavní prostory evokují reálné prostory našeho bydlení, pak jakoby tento rozpor zcela zrušila.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Únava nebo osvěžení
Každá výstava vyžaduje hodně energie nejen od vystavovatelů, ale také od návštěvníků, pro které může znamenat únavnou túru a přesycení nesouvisejícími dojmy. Přívětivé prostředí města s lavičkami k oddechu, vodními atrakcemi, nápaditá kompozice výstavních tříd, rozmístění stánků, které umožňuje srovnání i vnímání kontrastů, produkty rozmanitých stylů a různé cenové úrovně… To vše spolu s energií vystavovatelů, kterou věnují řešení potřeb návštěvníků, vytvářelo v těchto dnech z návštěvy letňanského areálu spíš místo inspirace než neosobního konzumu, a přispívalo ke zjevné spokojenosti návštěvníků všech generací, s nimiž se redaktoři BYDLENÍ.CZ setkávali.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
K tvořivosti a osobitosti, s nimiž pořadatelé realizovali svůj projekt, v mírném předstihu Terinvestu blahopřejeme.
13.10.2003 | Josef Morávek
  • Terinvest s.r.o.

    Společnost TERINVEST je jedním z největších organizátorů veletrhů v České republice. Veletrhy se konají především v Praze na Výstavišti Praha Holešovice. Největší veletrh AMPER se koná na Výstavišti v Brně. Veletržní správa nabízí zajištění účasti na veletrzích v ČR i v zahraničí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444