Ideální výlet na sobotu? Vezměte děti na Stavební veletrhy

Krásné počasí, atraktivní expozice, spousta místa k posezení a ještě více možností k poučení. To jsou v kostce Stavební veletrhy.

Jsou totiž vhodné jak pro odborníka, který na každém kroku nachází něco podstatného pro svoji práci, tak pro běžného návštěvníka, který plánuje investici do bydlení, stavbu rodinného domu, rekonstrukci nebo chce mít jenom přehled o novinkách ve stavebnictví. Jsou ale rovněž vhodné pro pohodovou relaxaci s rodinou, při které – jako přidaná hodnota, a navíc bez námahy – se hlava rodiny může dovědět spoustu užitečných informací pro domácí práce, kutilství, pro opravy chaty nebo chalupy. A ještě bude za moudrého před okolím. Tím hlavním lákadlem letošního ročníku Stavebních veletrhů Brno, a také nejnavštěvovanějšími jsou expozice vhodné právě pro fyzické osoby – okna, dveře, realizace staveb, vybavení koupelen a vytápění. Jelikož tyto veletrhy staví na budoucnosti, připravili organizátoři na poslední výstavní den, tedy sobotu 21. dubna, velmi zajímavou nabídku pro rodiny s dětmi.
Bude pro ně připraveno tzv. „rodinné vstupné“, kdy za cenu jedné celodenní vstupenky bude moci jít na veletrhy celá rodina – tzn. dva dospělí a dvě děti. Současně bude pro návštěvníky veletrhu i jejich menší společníky připravena řada zábavných atrakcí od firmy Bauhaus. Ty budou stát před pavilonem G2 a budou k dispozici zcela zdarma.
Vstup zcela zdarma mají i nadále zahraniční návštěvníci a osoby, jejichž příjmení je odvozeno od nějakého stavařského řemesla. Pro všechny vstupenky platí, že je možné je použít jako jízdenku v tramvajích, autobusech a trolejbusech MHD Brno ve vybraný den konání veletrhů.
20.04.2007 | Tisková zpráva - BVV
  • Veletrhy Brno a.s.

    Společnost Veletrhy Brno má výsostné postavení na českém výstavním trhu i vedoucí postavení v ekonomickém regionu střední Evropy.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444