Ideální revizní dvířka dokonale splynou s obkladem a snadno se otevírají

Oddělení požárních úseků, instalačních šacht na WC a dalších inspekčních prostor umístěných pod obklady, k nimž je potřeba zachovat bezproblémový přístup, zajišťují revizní dvířka. Drobnost je to jen zdánlivá - dobré  funkční vlastnosti a bezvadný vzhled zásadně ovlivní charakter prostor, ve kterých jsou instalovány a za jejichž vybudování nebo rekonstrukci zpravidla vydáme nemalé částky.

Česká společnost ZAVRZ přichází na trh s novým patentovaným výrobkem, který se svými možnostmi liší od všech dosavadních řešení přístupu do revizního prostoru. V čem spočívá jedinečnost těchto dvířek a v čem se liší od stávajících revizních dvířek ZAVRZ, která již získala značnou oblibu na našem i na slovenském trhu? Na tuto otázku nám odpověděl jednatel společnosti Pavel Dobiáš:

“Pro koncového uživatele jde o změnu zdánlivě nepatrnou. Na naše nová patentovaná dvířka už není třeba používat přísavku, jako tomu bylo doposud u našich stávajících dvířek oceněných na mezinárodním stavebním veletrhu FOR ARCH cenou GRAND PRIX! a jak je tomu i u všech konkurenčních produktů, které se objevují na trhu. Na naše nová dvířka stačí jen zatlačit a ta se pomocí tlačného zámku otevřou sama.

Nové řešení přináší větší uživatelský komfort a výhodné je také proto, že v současné době jsou velmi oblíbené obkladačky s různě porézním nebo i reliéfovým povrchem, a ty přísavkou otevřít nešly nebo se otevíraly velmi komplikovaně. Vychytávka je to zdánlivě maličká, technicky však šlo o velmi složitý problém. V kombinaci s novým řešením pantu samotného, jehož obrovskou výhodou je, že i při dodržení technologie obkládání umožňuje otevření dvířek až na 180°.”

Nová revizní dvířka ZAVRZ, která vznikla ve vývojových dílnách společnosti v Českých Budějovicích, jsou chráněna Užitným vzorem, Průmyslovým vzorem i Patentem a do prodeje se dostanou nejpozději od druhého pololetí letošního roku.

Používat budeme stejné prodejní cesty jako tomu bylo doposud. Budou to naši osvědčení obchodní partneři jako PTÁČEK, vybraná koupelnová studia či velkoobchod MARKETIS. Dvířka si samozřejmě bude možné zakoupit také přes náš specializovaný e-shop www.reviznidvirka.com.  Nový model budeme prodávat i naším slovenským partnerům, navíc jednáme se společností, která obchoduje v zemích bývalé Jugoslávie, ale také se společnostmi, které jsou zavedeny na trzích EU. Předpokládáme, že tento produkt budeme nabízet ve stejných kategoriích jako tomu bylo doposud. To znamená v pěti výškových kategoriích od 30 do 180 cm, voděodolném provedení a se společností PROMAT jednáme o společném vývoji a následném prodeji dvířek s požární odolností,” doplňuje Pavel Dobiáš informace o produktu, který díky svým přednostem bezpochyby zaujme bytové architekty, stavební firmy a developery i koncové zákazníky.
30.04.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444