Ideální linie - Ideal Standard

Společnost Ideal Standard nabízí široký výběr v programu sanitární keramiky, koupelnových a kuchyňských armatur, akrylových van různých typů a velikostí, včetně vířivých masážních systémů a sprchových vaniček.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Firma bere design jako stejně důležitou vlastnost, jako je kvalita. Proto každým rokem oslovuje přední světové designery, aby vytvořili ojedinělé koupelnové variace. Ideal Plus je název nového povrchu používaného u sanitární keramiky firmy Ideal Standard. Stejně jako rosa nebo déšť na čerstvém listu se sbíhá voda na povrchu sanitární keramiky v pramínky, které se nezdržují v nejbližším spoji, ale spolehlivě samy odtékají. Povrch lze také velmi dobře čistit a neusazují se na něm zbytky nečistot a vápníku.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Vybrat si nejpěknější variantu umyvadla a vybavení je díky široké nabídce celkem obtížné. Pro snadnou koordinaci s různými doplňky pro vybavení koupelny, navrhl sanitární výrobky Antonio Bullo. Tvary a linie sanitární techniky díky tomu harmonicky splývají s koupelnovým nábytkem. Elegance tvarů, zachování proporcí a péče, věnovaná všem detailům, zároveň dokonalá funkčnost a inteligentní rozvržení prostoru, to vše umožňuje volnost pohybu a podporuje hygienu a čistotu.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Renzo Piano, známí světový designer a projektant městkých budov a částí, nyní vytvořil exkluzivní koupelnovou kolekci sanitární keramiky a armatur pro společnost Ideal Standard. Neobvyklí tvar kolekce sanitární keramiky je zvýrazněn přísně geometrickým až avantgardním tvarem koupelnových armatur série Piano.
29.04.2003 | Martin Vápeník

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.

  • AC Heating

    Tepelná čerpadla AC Heating české výroby, jsou určena pro vytápění rodinných domů, bytových domů i komerčních komplexů. Tepelná čerpadla jsou vybavena plynulým řízením výkonu (invertorem) a řízeným vstřikováním chladiva. Jsou vhodná pro radiátory, podlahové vytápění, stěnové topení, stropní chlazení. Řídicí systém xCC umožňuje v základním vybavení možnost připojit k internetu. Jedná se o zařízení v nejúspornější energetické třídě A +++.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • PETROŠ INTERIÉR

    Navrhujeme dekorace interiérů, bytů, hotelů a restaurací po celé ČR. Montáže a aranžování dekorací, záclony, garnýže, rolety, potahové látky, žaluzie. Šijeme na zakázku. Provádíme velkoobchod a maloobchod garnýží a záclon.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444