Ideální bazén nejen na léto

Mít bazén nebo nemít bazén, to je tradiční téma letních měsíců. Pokud jste už hodně dlouho odolávali a argumentovali rodině sousedem trávícím nejkrásnější dny roku běháním kolem bazénu, čištěním a hraním si na malého chemika, tak jste měli rozhodně pravdu. Letos to ale může být jinak, můžete udělat radost rodině i sobě, a to nejen na léto.

Představte si kompaktní bazén, který můžete užívat po celý rok za efektivních energetických nákladů a při minimálních nárocích na údržbu. Ten triumf se jmenuje Swim Spa.

Co je to Swim Spa?


Swim Spa je termální bazén s protiproudem, ve kterém můžete plavat nekonečně dlouho, každý den po celý rok, přesně ve chvíli, kdy máte chuť. Základ Swim Spa tvoří akrylátová skořepina. Vybrat si můžete ze dvou barevných provedení, obzvláště nová perleťová barva Gypsum dodává velice atraktivní vzhled. Materiál je neporézní, zaručuje dlouhou životnost, snadnou údržbu a stálobarevnost.

Umístění Swim Spa závisí na Vašich prostorových možnostech. Může být usazena na betonovou desku nad terén, v tom případě je dodána v opláštění z bezúdržbového dřeva Thermowood. Možné je ale i částečné nebo oblíbené plné zapuštění do země.  

Standardní výbava plavecké Swim Spa mimo jiné zahrnuje filtraci, ozonizaci, ohřev i podvodní osvětlení.

Plavání po celý rok


Plavání je jeden z nejšetrnějších způsobů udržování kondice. Pořídit si ale domů plavecký bazén je finančně i provozně neúnosné. Swim Spa je ideálním řešením. Je prostorově nenáročná, ale díky silnému regulovatelnému protiproudu se stává nekonečným bazénem, ve kterém si zaplavou plavci všech úrovní a stylů. Plavat můžete proti 2, 4 nebo všem 6 tryskám, výkon protiproudu je až 3 000 litrů za minutu. Každou z trysek navíc můžete směrovat podle potřeby. Její prostor lze využít i k vodnímu aerobiku nebo k uvolňující základní hydroterapii díky tryskám, osazeným na schodech spa. Také děti si ve Swim Spa přijdou na své. Díky vyhřáté vodě se navíc nemusíte bát, že Vám při vodních hrátkách prochladnou.

Domácí relaxační centrum


Kdo by si nepřál mít doma wellness zónu. Pokud jste se nemohli shodnout jestli pořídit raději bazén na plavání nebo vířivku na relaxaci, máme pro Vás ideální řešení, které se jmenuje Swim Spa XL & Combi Spa. Je jen na Vás zda si právě zaplavete ve velké Swim Spa XL s protiproudem nebo budete poklidně relaxovat a užívat si příjemné masáže v Combi Spa, která nabízí pohodlná ergonomicky tvarovaná křesílka a lehátka pro komplexní hydroterapii.

Swim Spa XL a Combi Spa se perfektně doplňují a přesto jsou na sobě nezávislé. Díky samostatné technologii je možné nastavit a udržovat nižší teplotu vody pro plavání ve Swim Spa XL a ideálně teplou lázeň v Combi Spa. Dopřejte si své vlastní wellness centrum a užívejte si se svými blízkými plavání i hydroterapii po celý rok!

 

Nepostradatelný doplněk – zvedák termokrytu


Zní to možná poněkud technicky, ale ve skutečnosti se jedná o termokryt (tedy to, čím si Swim Spa přikryjete vždy v době, když ji nepoužíváte). Jeho funkčnost je nenahraditelná –  tepelně izoluje a zamezuje energetickým ztrátám, zadržuje vlhkost a chrání hladinu vody před nečistotami, čímž významně přispívá k nenáročné údržbě. Aby ani v tomto případě nebyla Vaše relaxace zbytečně pokrácena složitější manipulací, pomůže Vám patentovaný mechanický zvedák termokrytu. Umožní odkrýt Swim Spa a Combi Spa jednoduše a rychle i jednou rukou! Zásadně tak usnadňuje provoz i užívání spa.

Vše pro Vaše pohodlí


Ať už chcete sportovat a udržovat si kondici plaváním nebo jenom relaxovat po náročném dni, Swim Spa nebo ještě lépe set Swim Spa XL & Combi Spa Vám to umožní v té nejdokonalejší podobě, a to přímo v soukromí Vašeho domova. Pokud Vám to přijde až neuvěřitelně jednoduché, určitě stojí za to Swim Spa osobně vyzkoušet. Tak jako když si pořizujete auto, určitě nevynecháte test-drive. Český výrobce USSPA je připraven i na tyto případy – Swim Spa si můžete vyzkoušet hned ve třech showroomech společnosti, a to v Praze Zelenči, v Brně a také ve východočeském sídle firmy.

A co ještě chybí k ideální pohodě? Snad už jen šampaňské. Starosti hoďte za hlavu a nechte se hýčkat!
03.08.2011

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444