I. Salon dřevostaveb v Ostravě

Další a v tomto roce poslední zastávkou prvního ročníku Salonu dřevostaveb je Ostrava.

I zde návštěvníci zhlédnou přehlídku nejlepších realizací architektonicky zajímavých dřevostaveb v České republice v letech 2004-2005. Výstava se koná v budově Magistrátu města Ostravy (Prokešovo nám. 8) až do 31.1. 2007.

Poprvé byla tato výstava představena v rámci 1. ročníku veletrhu Dřevostavby 2006 letos v březnu v Pražském veletržním areálu Letňany.
10.11.2006

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444