Hyposervis nabízí 100 % hypotéku s pětiletou fixací za 4,29 %. Každému!

Společnost Hyposervis, největší tuzemský hypoteční makléř, nabízí od včerejšího dne 100 % hypotéku s pětiletou fixací za úrok 4,29 % a hypotéku do 85 % zástavní hodnoty nemovitosti s pětiletou fixací za neuvěřitelných 3,99 %.

„Tato akce platí od včerejška a je časově omezena do 30. září t.r.,“ říká manažerka marketingu společnosti Hyposervis, Petra Horáková Krištofová, a dodává: „Jde jednoznačně o nejatraktivnější sazbu na trhu, v průměru se úrokové sazby u těchto druhů hypoték pohybují o 0,7 % výše. Velmi lákavé je pak i to, že tyto, zcela mimořádné, sazby jsou garantované každému bonitnímu klientovi, nikoliv jen žadatelům s nadstandardně vysokými příjmy.“
Přestože začátkem léta měly úrokové sazby tendenci růst, nyní se zdá, že „zlaté časy“ hypoték ještě zdaleka nekončí. „Nedokážu odhadnout, zda-li je tato nabídka poslední z těch skutečně atraktivních. Každopádně Hyposervis je připraven na zvýšený zájem klientů a posílil všechny týmy makléřů,“ uzavírá Petra Horáková Krištofová.
Hyposervis v červenci zvýšil svůj celkový objem zprostředkovaných hypoték na 6 mld. Kč. Aktuálně obsluhuje přes 60 bytových projektů s více než 10 000 bytovými jednotkami v Praze a okolí, Brně a Hradci Králové. O obdobný objem projektů se pak stará na Slovensku, a to prostřednictvím dceřiné společnosti Hypocentrum a.s., která je na tamním trhu největším brokerským subjektem zabývajícím se hypotečním financováním.
22.08.2006

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444