Hvězdné nebe pro snadnější usínání

Děti mají obrovskou fantazii. Vymýšlí si příběhy, které nám rády vypravují. Připravte jim inspirativní prostředí, které zároveň bude poučné. Nechte své děti spát pod hvězdnou oblohou.

Ukládání dětí k spánku občas vyžaduje mnoho úsilí i času. Přečíst pohádku, zodpovědět tisíce otázek a pak přečíst ještě jednu pohádku a zazpívat ukolébavku a...

Nenabádáme vás, abyste dětem přestali číst pohádky. Jen vám pomůžeme s uspáváním. Někdy totiž bývá nejhorší zhasnout světlo a odejít z dětského pokoje. Schválně, kolikrát se musíte znovu do pokojíčku vrátit a rozsvítit?

Nová dekorace do dětských pokojů možná vaše děti přesvědčí a budou vás samy přemlouvat, abyste už zhasli světlo. Budou se totiž těšit na hvězdnou oblohu. O čem to mluvíme?

Stropy plné hvězd, planet a galaxií

Možná si vzpomenete na samolepky nebo plastové hvězdičky, které po nasvícení chvíli svítily. Dekorace Hvězdné stropy pracuje na podobném principu, avšak v mnohem vyšší kvalitě. Jedná se o ruční malbu na strop, zeď nebo třeba skříň. Vyhovuje veškerým ekologickým normám a je zcela zdravotně nezávadná. Malbu je možno nanášet na téměř všechny povrchy - sádrokarton i dřevo. Ve dne je malba neviditelná a dítě nerozptyluje při plnění domácích úkolů. Teprve večer se obloha s hvězdami a planetami rozsvítí.

Aby se děti do postýlky těšily

Hvězdné stropy svítí přirozeně a nerušivě. Děti se na fascinující malbu, která vynikne po setmění, budou těšit a samy pospíchat do postýlky. Navíc se mohou nenuceně vzdělávat. Na výběr je totiž velké množství motivů, které zaujmou každého. Po nabití přirozeným denním světlem se na stropě dětského pokoje rozsvítí noční nebe plné hvězd, planet, galaxií, ale také dominant světových měst. Pro nejmenší můžete strop ozdobit dětskými motivy. 

Ve dne letní nebe, v noci obloha plná hvězd

Novinkou mezi dekory je speciální malba, díky které bude strop ve dne vypadat jako letní nebe s několika rozfoukanými obláčky a po setmění se samo promění ve svítivou noční oblohu. Ráno se pak dítě opět probudí do jasného dne s letní oblohou nad hlavou.

 

Hvězdné stropy fascinují všechny

Nejen děti jsou z noční oblohy nadšené. I dospělí si malbu nechávají aplikovat do ložnic, kde jim poskytuje příjemný pocit klidu a relaxace.

Aplikace hvězdného stropu nevyžaduje žádné stěhování ani speciální přípravu. Za pár hodin už můžete i s dětmi usínat s noční oblohou nad hlavou. Unikátní malbu si můžeme objednat u firmy Hvězdné stropy, která je na trhu už 6 let a realizuje hvězdné stropy po celé České republice i na Slovensku. Navíc dopravu na realizace od 12 m2 poskytuje zdarma. Pokud se chcete dozvědět víc, navštivte hvezdne-stropy.cz

Podívejte se na názorné video, jak budou hvězdné stropy svítit ve vašem interiéru


13.10.2016 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444