Hřejivé srdce domova - Dakon

Společnost Dakon s.r.o. je největším výrobce a zároveň nejprodávanější značkou na českém trhu s velmi rozsáhlou nabídkou kotlů na všechna běžně používaná paliva o výkonu od 4 až po 3 500 kW a to ve více než 100 variantách. Svou nabídku Dakon každým rokem ještě rozšiřuje o několik novinek.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Mezi ty letošní patří kotel DUA Plus 24 CK na zemní plyn nebo propan. Kotel disponuje výkonem v rozmezí od 9 až po 24kW, při vysoké účinnosti 93%. Plynulá modulace výkonu pro topení i ohřev TUV je řízena mikroprocesorem. K úspoře vody slouží omezovač průtoku se zabudovaným termočlenem. Dalšími funkcemi jsou autodiagnostika pro záznam provozních stavů a protizámrazová a anticyklační funkce. Kotel lze připojit na venkovní čidlo pro řízení teploty topné vody podle venkovní teploty. Typ 24 CK má kromě užitečných vlastností i příjemné rozměry, při výšce kotle 86,3 cm je pouze 45 cm široký a 36,1 cm hluboký.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Kotel označený jako DUA Plus 28 BT na zemní plyn a propan a výkonem regulovatelným od 12 až po 28 kW, pracuje rovněž s velkou účinností 93%. Tento kotel je vyráběn v provedení TURBO, což znamená, že odvod spalin a přívod vzduchu pro spalování je prováděn přes zeď bez potřeby napojení na komín. Ke kotlům TURBO je nabízen široký sortiment originálních dílů pro instalaci mnoha variant koaxiálních i dvoutrubkových odtahů zajišťujících přívod vzduchu pro spalování a odvod spalin z kotle. Dalšími příjemnými funkcemi jsou plynulá modulace výkonu pro topení i ohřev TUV řízená mikroprocesorem, autodiagnostika pro záznam provozních stavů, protizámrazová a anticyklační funkce a možnost připojení venkovního čidla pro řízení teploty topné vody podle venkovní teploty.
03.06.2003 | Martin Vápeník

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • Grundfos s.r.o.

    Grundfos patří mezi největší výrobce čerpací techniky na světě. Ročně vyrobí přes 16 mil čerpadel. Největší podíl na výrobě mají oběhová čerpadla pro vytápění domácností a komerčních budov.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • PETROŠ INTERIÉR

    Navrhujeme dekorace interiérů, bytů, hotelů a restaurací po celé ČR. Montáže a aranžování dekorací, záclony, garnýže, rolety, potahové látky, žaluzie. Šijeme na zakázku. Provádíme velkoobchod a maloobchod garnýží a záclon.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444