Hravé dětské pokoje z masivu pro holky i kluky

Kolekce dětského nábytku Butterfly - nábytek z e-shopu www.nabytek-aldo.cz

Kolekce dětského nábytku Butterfly - nábytek z e-shopu www.nabytek-aldo.cz

Vytvořit dětský pokoj, který dětem učaruje, ve kterém budou chtít trávit čas a navíc je bude inspirovat a bavit, nemusí být nadlidský úkol. Je dobré začít myslet jako dítě a dívat se na pokoj jeho očima. Vytvořte pokojíček, který bude opravdu dětský. Představujeme novou kolekci masivního nábytku, se kterým svým dětem jednoduše zařídíte veselé a barevné království. 

Novou kolekci dětských pokojů připravili designéři v Dánsku. Ti se soustředili nejen na dětský nábytek z masivu, ale také na originální dekorace, jež podtrhnou celkový dojem. Pokojíček přináší celou řadu hracích i funkčních prvků, které spolehlivě zaujmou i neposedné děti. Masivní nábytek je namořen do čisté, moderní bílé barvy, která je v současné době velmi trendy. Její výhodou je především snadné kombinování s dalšími barvami.  
Kolekce dětský pokoj z masivu Fairytale FT-Flower II - nábytek z e-shopu www.nabytek-aldo.cz  
Dětský pokoj z masivu Fairytale FT-Flower II -
nábytek z e-shopu www.nabytek-aldo.cz
 

Dětský pokoj pro holčičky

Holčičky často vyžadují takový pokojíček, který se stane jejich soukromým palácem pro princezny, prostorem pro malé indiánky, milovnice zvířátek a přírody. Chtějí se v něm čančat, hrát i pořádně dovádět. Dánský výrobce moc dobře ví, že i dětské pokoje pro holky by měly mít řadu hracích prvků. Proto je zakomponoval i do originální dětské postele. Ta může být doplněna skluzavkou, domečkem, látkou kolem lůžka, může mít podobu postele z věží či jinou. Takové dětské postele jsou mezi dětmi zvláště oblíbené. Velkou výhodou je možnost demontovat hrací prvky, skluzavku nebo věž, odstranit látku a sestavit klasickou postel pro velkou slečnu. 
Pro zábavu neslouží pouze postel, ale i dekorace. Stačí jen správně vybrat a využít je. Velice oblíbený baldachýn, po kterém touží snad každá holčička, nemusí být nutně umístěn nad postelí, ale klidně i uprostřed pokoje, kde poslouží jako stan. Pořídit můžete i dekorace do dětského pokoje z masivu a látky, jež rozvíjí fantazii. Jedná se například o sestavy dětského nábytku na kreslení a další ruční práce. Dekorace jsou provedeny v typických dívčích barvách, jako jsou světle růžová, červená, zelená a modrá, a motivech květin nebo motýlků.
Kolekce dětského nábytku Indian Girl - nábytek z e-shopu www.nabytek-aldo.czKolekce dětského nábytku Indian Girl - nábytek z e-shopu www.nabytek-aldo.cz 
Dětský pokoj z masivu Space-milieu 1 - nábytek z e-shopu www.nabytek-aldo.cz  
Dětský pokoj z masivu Space-milieu 1 -
nábytek z e-shopu www.nabytek-aldo.cz
 

Pokoj pro neposedné kluky

Dětské pokoje z masivu pro kluky mají stejný základ jako pro holky. Správný chlapecký ráz dodají pokoji dekorace. Právě ve variabilitě, moderním designu a jednoduchosti je obrovská výhoda nábytku dánského výrobce. Pouhou změnou dekorací máte pocit, že je kolekce naprosto jiná. Chlapeckým pokojům vévodí modrá nebo zelená barva v několika odstínech. Dekoracemi je možné pokojíček vybavit do určitého stylu. Můžete tak snadno vytvořit pokoj pro námořníka, pilota, astronauta apod. 

Kolekce dětského nábytku Aeroplane - nábytek z e-shopu www.nabytek-aldo.cz
Kolekce dětského nábytku Aeroplane - nábytek z e-shopu www.nabytek-aldo.cz 

Kolekce dětského nábytku Cowboy - nábytek z e-shopu www.nabytek-aldo.cz
Kolekce dětského nábytku Cowboy - nábytek z e-shopu www.nabytek-aldo.cz
Velkou předností dětského masivního nábytku je design, který se hodí jak pro kluky i holky. Můžete tak zařídit jeden společný pokoj, kde bude mít každé dítě vlastní prostor, a přitom celek bude sladěný a harmonický.

Dánský výrobce nabízí zcela nový způsob zařizování interiérů dětských pokojů. Budete příjemně překvapeni kvalitou nábytku a dekorací, na které je poskytována záruka od 3 do 5 let. Dětské pokojíčky si můžete prohlédnout a pořídit pouze na e-shopu www.nabytek-aldo.cz
26.02.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444