Hravá židle TEKTON

Série židlí Tekton je novou řadou kancelářských židlí společnosti LD Seating, která umožní vybavení veškerého interiéru od referenčního sezení po manažerská místa. Moderní design a rozdílné tvary ocení i náročný zákazník.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Zákazníky zaujmou perfektní technické funkce, ergonomický tvar, synchronní mechanika a výškové nastavení opěráku a područek. Židle TEKTON je vyráběna se ve dvou možných výškách opěradel, která jsou vyrobena z pohledového plastu s čalouněným panelem nebo bez něj. Výšku sezení lze nastavit díky nastavitelnému plynovému pístu. Područky umožňují nastavit jejich výšku, hloubku a natočit jejich horní loketníkovou část. Tím je možné umožnit ideální pozici paží a tímto je značně eliminováno napětí v oblasti paží, loktech a oblastech ramen a krku.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Mechanismus židle TEKTON zajišťuje neustálý kontakt se zády uživatele v jakékoliv pracovní poloze, čímž dochází k navození správného držení zad a současně se přesně v daném poměru synchronizovaně naklání i sedák židle. Úhel náklonu opěradla a sedáku je tedy jiný aby zabezpečil uživateli židle co nejlepší ergonomii sezení a přímo pobízí k dynamickému sezení. Pohyb sedáku a opěradla se dá zablokovat v požadované pozici. Sílu pohybu a tedy i přítlaku opěradla vůči zádům uživatele si uživatel židle nastaví individuálně.
23.04.2003 | Věra Růžičková
  • LD seating

    Výrobce a prodejce kancelářských židlí koncentrující se na správné sezení, ergonomii, otočné židle a vybavení kanceláří.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444