Hranatý svod PREFA - inovace pro moderní architekturu

Designová originalita, možnost barevného provedení, jednoduchá montáž, skryté připevnění - to jsou nejvýraznější vlastnosti hranatého okapového systému PREFA.

Kompletní „hranatý“ okapový systém z hliníku, který dává nový rozměr odvodnění střech, doplňuje hranatý svod PREFA. Díky jednoduchému a elegantnímu designu je vhodný pro použití na moderních budovách.

Protlačovaný hranatý svod PREFA má tloušťku materiálu 1,6 mm a je široký/hluboký 100 mm. Zcela inovativní hliníkový výrobek přesvědčí svým robustním provedením, minimální hlučností a rovněž důmyslně skrytým a přitom funkčním upevněním pomocí trnu se závitem M10. Na ten se svod uchycuje pomocí průběžného upevňovacího profilu, který se nachází na zadní stěně svodu. Výsledkem je v detailu zcela homogenní a žádným výstupkem (objímkou) nenarušený svod, který tak může plnit funkci designového prvku moderní fasády.


Hranatý okapový systém PREFA se skládá z několika různých na sebe pasujících dílů, jako jsou například: hranatý svod s kotlíkem, různá kolena 72°, hranaté žlaby, sběrné kotlíky s hranatým zaústěním. Dokonale ucelený systém doplňků hranatého svodu se snadnou, rychlou a bezpečnou montáží přímo na budově je k dispozici v osmi základních barvách či přírodním hliníku. Nabízí se i možnost barevného provedení na objednávku dle vlastního výběru podle vzorníku RAL.
Více informaci: cz.www.prefa.com
06.01.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444