Hotely v atraktivních lokalitách na Slovensku na prodej

Několik hotelů, ležících ve velmi atraktivních lokalitách, nabízí k prodeji akciová společnost Hotely mládeže Slovakia.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Hotel Junior Krpáčovo


Tento hotel leží v rekreační lokalitě nazývané Krpáčovo pod jižním výběžkem Nízkých tater, v nadmořské výšce 750 m n.m. Jeho atraktivita je dána polohou a vybavením, které umožňují celoroční využití. V bezprostřením okolí se nalézají tři známá lyžařská střediska - Chopok, Čertovica a Mýto pod Ďumbierom - a golfové středisko Tále. Vodní nádrž u hotelu, stejně jako nádherná tatranská příroda jsou přitažlivé i pro letní pobyt. Navíc je hotel svýmo vybavením atraktivním místem také pro kongresovou turistiku - je zde několik zasedacích a kongresových místností, bazén, sauna. bowlingová dráha aj. Hotel vyžaduje rekonstrukci interiérů a také proto je nabízen za mimořádně výhodnou cenu 37 mil. Sk.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Hotel Junior Bratislava


Jedna stará moudrost říká, že pro hodnotu nemovitosti jsou rozhodující tři podmínky: poloha, poloha a také poloha. To platí přesně o hotelu Junior Bratislava. Nachází se v městské čászi, která v současné době zaznamenává největší rozmach z hlediska výstavby nových kapacit obchodního a administrativního charakteru. Hotel leží v prostředí parkové zóny na břehu jezera Štrkovec, která navazuje na obytné zóny, obchodní domy a administrativní budovy. Přímý dotyk s vodní plochou jezera vytváří mimořádnou atmosféru pohody a klidu.


Hotel má velmi dobré napojení k dálničnímu přivaděči na dálnic D2 ve směru na Vídeň, Budapešť a na Prahu, a na dálnici D 61 se směrováním na území Slovenska přes Trnavu, Trenčín na Žilinu a Kočice, resp. přes Nitru na Banskou Bystrici a Kočice. Letiště je odtud vzdáleno cca 20 minut.


Celková plocha areálu představuje 12 741 m2, z toho plocha zastavená hotelem je 2 108 m2. Ostatní plochy představují zpevněné komunikace, prkoviště a okrasnou zeleň s pěšími chodníky. Z hlediska rozvojového programu nezastavěné volné plochy představují cca 3500 m2 disponibilní plochy pro možnost další výstavby.


Hotel má jedno podzemní a šest nadzemních podlaží o ploše 8698 m2. K vybavení patří noční bar, terasa s kolibou, několik barů a salónků, restaurace. Ubytovací kapacita je 202 lůžek v celkem 99 pokojích a dvou apartmánech. Hotel je průběžně modernizován a splňuje všechny podmínky na vysoký standard nabízených služeb.

Hotel Junior Jasná


Nachází se přímo v Demänovské doline, v části Jasná - největším a nejznámějším ski resortem na Slovensku, který nabízí desítky kilometrů sjezdovek a běžeckých tratí.


V letních měsících nabízí Demänovská dolina označené turistické chodníky, rafting, paragliding, climbing, vodní sporty na Liptovské Maře, aquapark u Liptovského Mikuláše a termální lázně v Bešeňové a Liptovském Janu. V Demänovské dolině jsou pro návštěvníky zpřístupněny dvě jeskyně - ledová a krápníková.


Hotel je moderní stavbou řešenou jako monoblok s osmi podlažími o užitné ploše cca 11 000 m2. Je zde celkem 80 pokojů a 10  apartmánů o celkové kapacitě 288 lůžek. K vybavení patří několik resaurací a barů, sauna, bazén, tělocvična, solárium a půjčovna sportovních potřeb. Také tento hotel je modernizovaný a splňuje všechny podmínky vysokého standardu nabízených služeb.


 

17.06.2005

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444