Horizon Holding představuje nové bydlení

Seznamte se se zajímavými projekty developera Horizon Holding. Jedná se o nové byty v Rezidenci Modřanka v Praze 4 Modřanech, Rezidenci Velká Brána v Horoměřicích u Prahy 6 a v Rezidenci Čámovka. Ve všech třech případech společnost klade důraz na praktické řešení dispozic, občanskou vybavenost v okolí, dostatek svěží zeleně, snadné spojení do centra a příznivě nastavené ceny.

Cílem společnosti je vytvořit pro své klienty co nejpříjemnější prostor k životu a poskytnout kvalitní bydlení každému podle jeho specifických potřeb – ať už rodinám s dětmi, jednotlivcům či párům, které jsou na startovní čáře nebo jejichž potomci už naopak vyrostli.

Ideální místo pro krásné a příjemné bydlení v Praze a přitom v srdci přírody, to je Rezidence Modřanka. V městské části Praha 12 blízko Modřanské rokle vyrůstají čtyři nové bytové domy s 292 byty. Díky původní vilové čtvrti tu jejich obyvatelé budou mít výhodu skvělé občanské vybavenosti. Do centra města se odsud dostanete autem, autobusem, tramvají i vlakem, cesta trvá necelou půlhodinku. Za většími nákupy či zábavou ale není třeba jezdit daleko, můžete si je dopřát v obchodním centru Novodvorská Plaza nebo legendárním Modřanském biografu. Život v rezidenci vám zpestří nejen výhled na zalesněné svahy nad řekou a barevné hřiště v travnatém atriu uprostřed budov, ale také spousta sportovních příležitostí přímo v místě nebo výlety do modřanského přírodního parku a podél obou břehů Vltavy.

Venkovský klid, fungující zázemí a těsná blízkost velkoměsta s výborným dopravním spojením jsou čtyři základní pilíře, na kterých developerská společnost Horizon Holding staví nedávno zahájený projekt, Rezidenci Velká Brána. Nachází se v malebné obci Horoměřice, jež spadá do okresu Praha-západ. V rozumné vzdálenosti tady najdete všechno, co budete v běžném životě potřebovat. 168 nových bytů navíc obohatí i prostory pro služby a menší obchody, které vám poskytnou potřebné pohodlí. Jednou z největších předností tohoto bydlení je perfektní dostupnost. Autem, veřejnou dopravou, letecky, všude je to blízko. V centru Prahy budete za 25 minut, v Londýně za 2 hodiny. Obec obklopuje krásná krajina s remízky, poli a zelenými stráněmi nebo široké pásy lesa protkané turisticky značenými stezkami a cyklotrasami. Rezidence Velká Brána jsou dveře rovnou do přírody.
 

Rezidence Čámovka je dokonalou ukázkou toho, že o moderní novostavby v Praze je neustále zájem. Horizon Holding se snaží navázat na úspěšnou první etapu a rád by spustil prodej 2. etapy přibližně ve druhém čtvrtletí roku 2017. Projekt se nachází v klidném prostředí Prahy 8, v těsné blízkosti Čimického údolí a nabídne ke koupi 146 nových bytů. Budoucí majitelé ocení jak podzemní garáže s dostatkem parkovacích míst, tak dětské hřiště obklopené stromy ve vnitřním prostranství. Veškerý servis je hned po ruce, přímo v rezidenci najdete dokonce mateřskou školku a pizzerii. Autem je to pár minut na magistrálu, autobusem jste za necelých 10 minut na metru. Všude kolem vás louky, les i rybník. Cyklostezka vás zavede přes zoo v Troji až na Zbraslav. Díky chráněné oblasti budete mít navíc jistotu, že se vaše nádherné okolí časem nezmění a nezastaví.
13.12.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444