Hledáte dodavatele interiérových dveří?

Máme pro vás řešení. Nejen díky rychlým dodacím termínům je tím pravým dodavatelem interiérových dveří a zárubní společnost CAG. Tento výrobce poctivých a zdravých dveří funguje na českém trhu už více než 15 let.

O tom, že jsou dosavadní zákazníci spokojeni s výrobky i servisem firmy CAG, svědčí nejen jejich kladné reference, ale také obhájení certifikace „Kvalitní firma”, které bylo společnosti uděleno na letošním veletrhu ForArch. Kromě tohoto certifikátu vlastní CAG také známku „Český výrobek”, která garantuje původ všech jejich výrobků.
Všechny potřebné informace získáte na webu www.dverecag.cz. „Nový web, který jsme spustili na konci letošního léta, přináší našim zákazníkům mnoho novinek,“ uvádí Jana Růžková z marketingu společnosti CAG. Je jednoduchý, přehledný a přitom přináší všechny potřebné informace. „Vyvíjeli jsme ho dlouhou dobu s ohledem na to, aby byl pro uživatele příjemný, interaktivní a jednotlivé sekce byly logicky propojené,“ doplňuje Jana Růžková.
Pokud byste váhali s výběrem, usnadní vám jej konfigurátor, který byl na novém webu spuštěn. „Jde o jedinečný nástroj, ve kterém si kromě modelu a typu dveří zvolíte také dekor, speciální vlastnosti nebo typ zasklení,“ říká Jana Růžková a dodává: „kromě toho, jak dveře vypadají, také hned zjistíte, jaká je jejich cena a to i se zárubní nebo případnou montáží.“ Další výhodou je, že takto můžete okamžitě odeslat nezávaznou poptávku přímo výrobci, který vás bude kontaktovat s nabídkou individuální slevy a možnými termíny zaměření i montáže.
Příjemnou zprávou je, že CAG kromě dveří a zárubní vyrábí také vestavěné skříně, šatny a nábytek na míru, který můžete mít ve stejných dekorech jako dveře.

Pokud stále nevíte, jak doladit interiér domu nebo bytu a obáváte se dlouhých dodacích termínů, obraťte se na CAG. Díky interiérovým dveřím, skříním nebo nábytku na míru od CAG budete mít doma příjemně a útulno včas.
29.10.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444