Hledáme střechu na zateplení

Soutěž o zateplení střechy

Stavíte dům? Plánujete rekonstrukci podkroví? Zúčastněte se soutěže a získejte zateplení střechy v hodnotě 57 000,- Kč. Ještě dříve než začne Nová zelená úsporám může pět z vás vyhrát zateplení střechy systémem LDS.

Střecha je z pohledu tepelných ztrát domu kritické místo. Nezateplenou střechou uniká 30 % veškerého tepla a tedy i 30 % vašich peněz. Zateplení střechy je také základem pro vybudování obytného podkroví. Při správné volbě zateplení to bude navíc podkroví tiché, zdravé a bezpečné.
Funkční a osvědčený systém zateplení podkroví
 
Zateplení střechy skelnou vatou je dlouhodobě nejpopulárnější řešení. Podporují jej projektanti, realizační firmy a nakonec ti nejpodstatnější, tedy majitelé domů.

Zkuste štěstí na stránkách Dům na zateplení, kde právě odstartovala soutěž, ve které můžete vyhrát zateplení střechy v hodnotě 57 000,- Kč.
 
Systém Knauf Insulation LDS, o který se v soutěži hraje, obsahuje všechny komponenty potřebné k dokonalému zateplení. Umožňuje zateplení mezi krokvemi, pod krokvemi a stejně tak nad krokvemi.

Kontaktní difúzní fólie LDS 0,04 chrání střechu před zatékáním vody do konstrukce a zároveň umožňuje odvětrání střechy do vnějšího prostředí. Skelná vata Unifit má vynikající tepelně izolační parametry. Vyrobena je pomocí ECOSE Technology a neobsahuje tedy formaldehyd, fenoly ani akryláty. A nakonec, parozábrana LDS 100, parobrzda LDS 2 Silk a těsnící pásky LDS vytváří na interiérové straně střechy vzduchotěsné vrstvy. Zamezují tak prostupu vodní páry do konstrukce, kde vlhkost může kondenzovat a ohrozit tak funkčnost a
životnost střechy.

Systém LDS byl testován na životnost, ta přesahuje 50 let. Zkuste štěstí a vyhrajte to nejlepší zateplení.  
11.03.2013 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444