Grilované papriky na dva způsoby

Baví vás grilování? Jste přeborník v marinádách? Maso dokážete grilovat na tisíc způsobů? Možná je na čase překvapit své přátele grilovanou zeleninou. Grilované papriky můžou sloužit jako snadný a rychlý předkrm stejně tak jako lehký oběd nebo večeře.

Variace načerveno
 

Ingredience
papriky kápie (mohou být i obyčejné) mozzarella
černé olivy
čerstvé bylinky (tymián, oregáno, dle chuti)
Postup
Papriky omyjeme, očistíme od jader, rozkrojíme napůl. Do každé polovičky (lodičky) papriky vložíme plátky mozzarelly, na ni naklademe olivy a bylinky. Grilujeme, dokud papriky nezměknou a mozzarella se nerozteče.
Variace nazeleno

Ingredience
zelené papriky
čerstvé bylinky
mozerrela nebo niva
Postup
Použijeme stejný postup jako při přípravě červených paprik. Zkusit můžete zelené papriky s nivou. 
Jinou skvělou úpravu paprik a pár dalších letních receptů najdete zde:
Léto na talíři
04.07.2013 | Lucie Matoušková

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444