Grilovací koty - relaxace po celý rok

Léto máme skoro všichni spojené se zahradou, kde pracujeme, odpočíváme, ale také pořádáme grilovací party, při které se setkáváme s přáteli a rodinou. Na takto prožité chvíle pak vzpomínáme celý rok a těšíme se na další sezónu. Někdy bychom si přáli, aby léto trvalo věčně... V grilovacích kotách můžete relaxovat po celý rok!

Přáli byste si mít možnost grilovat a trávit čas u praskajícího ohně během celého roku a za každého počasí? Nyní si můžete na vlastní zahradě vytvořit celoroční zázemí pro vaše oblíbené grilování. 
 
Příjemného odpočinku si nyní můžete užívat ve speciálních dřevěných domcích s krbem uprostřed. Grilovací kota, jak se této dřevostavbě říká, je založena na severské přímočarosti, maximální funkčnosti a s důrazem na samotnou podstatu odpočinku bez kompromisů.

Montované koty jsou zhotoveny z odolného, pomalu rostoucího dřeva těženého v Laponsku. Díky jeho vynikajícím tepelněizolačním vlastnostem a dvojitým izolačním sklům, která domek doplňují, můžete kotu využívat celoročně bez ohledu na rozmary počasí. Dokonce ani mrazivá zima vás z koty nevyžene.

Co dělá kotu jedinečnou?

Také jste podlehli chuti vysokých šťavnatých steaků, pikantních kuřecích křidélek nebo grilované zelenině? Kotu ocení všichni milovníci grilování. Nyní na dobroty z grilu nemusíte čekat až do léta. Kota s topeništěm i velkou spoustou grilovacích doplňků je uzpůsobena k přípravě jídel a grilování během celého roku. Kruhový koncept koty s ohništěm uprostřed o půdorysu 6 až 25 m2 je ideálním prostředím k pořádání rodinných oslav, firemních večírků ale také k romantické večeři pro dva. Vůně dřeva, praskající oheň na vás tak zapůsobí, že se vám z prostředí koty nebude chtít odcházet. 

„Po více než dvacetiletém působení na poli relaxace a wellness nám totiž došlo, že kvalita odpočinku nespočívá v luxusních materiálech a doplňcích, ale ve funkčnosti zařízení a opravdovosti prožitku."

Radovan Štícha, Kylpylä s.r.o.

 

Historie grilovací koty

Historie severské koty nás vrací o více jak tisíc let zpět v čase. Finové dnes pojmenováním KOTA označují dřevěnou stavbu kruhového typu s centrálním ohněm, přestože první koty byly ve skutečnosti jen dřevěné konstrukce přikryté kožešinami, které umožnily obyvatelům Laponska přežít extrémní podmínky. Postupem času se kota stala místem pro setkávání a trávení volného času po celém světe. Dnešní KOTY stále vycházejí z tradice sdíleného ohně v centru stavby, ovšem oheň již není prostředek k přežití, ale společný jmenovatel pro příjemná setkání a pohodu.

 

Grilovací altány – pro milovníky skutečného pohodlí a designu zároveň

Jestliže si vedle pohodlí potrpíte také na dokonalý design, představujeme vám grilovací altán Victoria, modernější variantu tradiční koty. Veškeré funkční prvky inspirované kotou jsou zachovány, stavba je jen vyšší, okna větší a vybavení interiéru méně “severské“. Stejně jako koty, také grilovací altány si můžete vybrat v dalších provedeních a velikostech. Pro maximalisty doporučujeme oválný GRILL ALTÁN VICTORIA.  Dostatek volného místa můžete využít, jak jen vy chcete. Klidně si dovnitř nastěhujte celou knihovnu, pracovní kout nebo plně vybavenou kuchyni.
24.06.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444