Geberit DuoFresh: Pro svěží vzduch na toaletě

Podobně jako digestoř odsává pachy v kuchyni, Geberit DuoFresh se postará o nepříjemný zápach v koupelně nebo na záchodě. Jednotka odsávání eliminuje zápach přímo v místě jeho vzniku, tedy ve WC míse.

Nebojte se dýchat na záchodě

Geberit našel řešení nepříjemných pachů na toaletě a zvýšil komfort pobytu v koupelně. Inspiroval se v kuchyni, kde se již dlouho k odsávání par a nežádoucích pachů používají digestoře. Představil podobné řešení - výkonnou jednotku odsávání pro WC.

Jednotka odsávání zápachu Geberit DuoFresh pohlcuje zápach přímo ve WC míse, a ten tak nemá šanci se rozšířit do místnosti. Vzduch odsávaný z WC mísy prochází přes filtr s aktivním uhlím, který pohltí všechen nepříjemný zápach a propustí jen čistý svěží vzduch, který se přes otvory kolem splachovacího tlačítka dostává zpět do místnosti. Systém funguje nezávisle na venkovním vzduchu. Není napojený na potrubí vzduchotechniky ani žádné jiné zařízení, což ulehčuje jeho montáž.
 

Designové tlačítko splachování Sigma40

Základním prvkem systému Geberit DuoFresh je ovládací tlačítko splachování Sigma40, které je dostupné v pěti barevných variantách s povrchem ze skla nebo z plastu. Jeho součástí je elektronická řídící jednotka, uhlíkový filtr a integrovaná souprava pro dezinfekční tablety. Tablety lze snadno vyměnit odklopením ovládacího tlačítka. Po vhození je tableta umístěna ve splachovací nádržce pod vodní hladinou, pomalu se rozpouští a s každým spláchnutím dezinfikuje celý vnitřní povrch WC mísy a provoní její okolí.

Systém Geberit DuoFresh je určený pro všechny, kteří si chtějí dopřát čistý vzduch bez nepříjemného zápachu a zvýšit tak komfort ve své koupelně.

Více informací najdete na www.geberit.cz/duofresh
21.09.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444